Andy Murray (til høyre) som vinner av Wimbledon til 4,85 i odds kan være et bra spill, mener vår tennisekspert Rolf Lerum.
Andy Murray (til høyre) som vinner av Wimbledon til 4,85 i odds kan være et bra spill, mener vår tennisekspert Rolf Lerum. Foto: Ap/scanpix

Slik tjener du penger på Wimbledon

Vi er klare for 14 dager med fantastisk tennis fra vår favoritturnering Wimbledon.

Kommersielt

Sportspills meny mandag
VM-langskudd
Australia kan ryste Spania
VM-tips 1:Er Nederland gode nok?
V64 Halmstad:Carsten byr på et mulig dansk sjokk
V4 Bollnäs:Storfavorittene er borte

Norsk Tipping har satt opp oddsspill på vinneren av turneringen, og i denne saken går vi igjennom oddsen på de ulike favorittene.

Husk spillstopp allerede kl. 10.55 mandag.

Vinnerspill Wimbledon

Vinner Murray Wimbledon? JA

* Rafael Nadal har fått en ganske tøff trekning i år, og man skal huske på at spanjolen de siste to årene har forsvunnet ut allerede i den første uken av Wimbledon. Slik vi ser det, kan han allerede bli testet litt i sin førsterundekamp mot talentet Klizan. Nevnte Klizan tok faktisk ett sett fra Nadal under French Open i år, og det vitner om styrke. Vi vil også nevne at Nadal ble feid av banen av fargerike Dustin Brown i Halle på gress for litt over en uke siden, og han viste ikke veldig form på gresset da. En odds på 5,25 velger vi glatt å stå over på Nadal.

* Novak Djokovic har derimot vært heldigere i sin trekning, og vi har veldig tro på at han kommer seg ganske greit til en semifinale. Der støter han eventuelt på Andy Murray. Djokovic står til 2,45 for å vinne årets Wimbledon, og det er heller ikke så interessant for oss.

* Andy Murray har vært fantastisk heldig i årets trekning, og han kommer normalt sett til å rase gjennom de første rundene. Murray hadde en sjokk-eksit i årets Queens på gress, men det skal man ikke vektlegge for hardt. Han var rett og slett sliten etter årets French Open. Er helt fantastisk på gress, og dukker høyst sannsynlig opp i en semifinale mot Djokovic. Vi har god tro på at Andy Murray kan gå hele veien også i år, og et spill på han til en markedsledende odds på 4,85 anbefaler vi.

Kan det så komme andre bakfra, og ta med seg hjem årets Wimbledon-trofé? Federer? Har han det ennå? Vi er faktisk usikker på Federer, men har han to drømmeuker, ja, da kan han gå hele veien, men da må han ha flyt. Oddsen på 6,25 er uspiselig.

Det finnes potensielle skrellkandidater som er gode nok, og skal man jakte spillere med virkelig høy odds, er følgende verdt litt oppmerksomhet: Tomas Berdych til 30 i odds er høyt. Berdych var i Wimbledon-finalen i 2010. Han spiller god tennis for tiden, og er en farlig motstander for absolutt alle. Ernests Gulbis er en av verdens beste spillere når han har hodet på «rett plass». 70 i odds på ham mener vi er feilsatt, og oddsen burde aldri ha vært høyere enn rundt 30. Grigor Dimitrov er en spiller vi tror mye på i årene fremover, og han røpet storform i årets Queens-turnering, som han altså vant. Trenger ikke å være ueffen til hele 22 x i vinnerspillet.

Lykke til med spillet!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus