*Nettavisen* Sportspill.

Småskummel lunsj

Vi velger å gå relativt tynt i et par løp, og satser ikke alle våre kroner på storfavoritten Wonderboy Boko i nok en spennende rebus.

Klikk her for gratis V5-tips.

Vi støter på dagens største favoritt i V5-innledningen i form av 3 Wonderboy Boko. In Love With You-sønnen har rotet seg vekk på galopper to ganger på rad nå, men innsatsen forut for det til seier på råsterke 15.0 var av det bunnsolide slaget. I en feilfri utgave taper aldri 4-åringen dette løpet her, og vi singelstreker på de to minste forslagene samt spiller ham utgang på det store systemet. Vi er dog ikke helt komfortable med å satse alle våre kroner på Anderssen-traveren når han har bevist ved flere anledninger at det er små marginer fra det helt formidable til total fiasko, noe som gjør sitt til at vi garderer bredt på det store systemet.

3*2
Vi satser på å komme gjennom V5-2 og V5-4 på relativt få hester, og får således råd til å gardere forholdsvis godt i de tre øvrige avdelingene. Med favorittfall i V5-1 er det enormt potensial i vårt store abc-system.

I den andre avdelingen blir 2 Nangilima vår frekke favoritt. Coktail Jet-datteren dukker opp i regi dyktige Jan V. Øen som tidligere bl.a. har hatt topphoppa Toriseira, som i sin tid vant hele 45 løp i en innholdsrik karriere. 4-årshoppa har til tider vist meget fin kapasitet, og når vi vet at tidligere trener med respekt å melde aldri har hatt noe spesielt godt tak på hoppene så tror vi fort at vi kan få se en kraftig forbedret utgave til dagens dyst. Vår favoritt utfordres i første rekke av duoen 4 Night Dancer og 8 Hitch Hiker. Førstnevnte innledet med to fine triumfer i regi dyktige Sigbjørn Kolnes før det har strulet litt på slutten, men formen er nok uforandret fin. Væsterbo Gracias-sønnen gikk pigg i mål til tredje i sin siste start, og klarer kusk Geir V. Gundersen å erobre føringen med den startkjappe 4-åringen kan fort årets tredje triumf være innen rekkevidde. Sistnevnte innfridde som vårt store skrik for dagen sist, og 4-åringen beviste ved den anledningen hvilken fin kapasitet han bestitter.

Klikk på bildet for å forstørre.

I den fjerde avdelingen mener vi bestemt at to hester skiller seg klart ut på kapasitet. 2 Bebe Va Bene er i rivende utvikling, og dersom 3-årshoppa går feilfritt ned startsiden tror vi de andre skal få slite med å følge den svært kapable Anderssen-traveren. Avslutningen til sølv på flotte 18.2 i sin siste start var av det solide slaget, og Kai Johansen som kjørte sist er nærmest lyrisk i sine uttalelser om hoppas sjanser i dag. Vi kan dog ikke gå utenom 12 Cull De Sac. Vi varslet litt for den flotte Supergill-datteren foran hennes nest siste start på Momarken, men 3-årshoppa gikk ved den anledningen kun på det jevne til fjerde på 17.4. Søvik-traveren var dog betydelig skarpere med det løpet i kroppen i påfølgende start i sitt Kriterie-kval sist, og etter galopp innledningsvis gikk den formsterke frøkna pigg i mål til slutt til femte på 18.0. Med litt tempo på løpet, og uten alt for mye strul på veien kjemper hun ventelig om seieren.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 120 og 324 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system med en innleveringspris på 1116 kroner.
Systemet har vi fylt ut på tre kuponger, og de kan du kjøpe her.

Kjøp en bong og følg løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag