*Nettavisen* Sportspill.

Småvrient på Momarken

Foto: hesteguiden.com

Vi finner ingen soleklare holdepunkter i kveld, og støtter oss således til en dobbeltbanker.

14.07.09 10:28

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Helt ypperlige forutsetninger har 9 Igelson i den fjerde avdelingen, og normalt skal det dreie seg om en topp vinnersjanse for Ulsrud Igel-sønnen. 7-åringen var en soleklar vinner som vår herlige V65-banker i den nest siste starten på flotte 26.1, og fulgte siden opp med sølv sist. Fagerheim-traveren går alltid gode løp på dagens arena, men vi er litt redd for at 8 Indregaards Lilja kan bli en lei nøtt å knekke fra spiss. Sistnevnte holder hysterisk form, og med hester på innsiden som normalt skal være glad for å få en rygg å gå i, kan det ligge an til tet for Spikeld-datteren ved denne anledningen. I front vokser som kjent Nerheim-traveren flere klasser, og vi krysser.

Leder rundt om?
Ja, på sitt beste dundrer 1 Arnie Dance til tet i finalen, og i så fall skal sjansene for at konkurrentene kun ser bakskoene av Super Arnie-sønnen være svært gode. Det har vært mye stang ut for 6-åringen nå på slutten, men det må vel snart snu for Schjørlien-traveren, som neppe kan forvente å få bedre forutsetninger enn dagens. Vår banker på det minste forslaget fungerte ikke som best sist, men i følge kretsen rundt hesten mistet han en sko rett før start ved den anledningen.

Objektene
I innledningen kan det ligge an til et voldsomt startrush, noe svært kapable 8 Petula Santana kan profitere på til slutt. 4-årshoppa har kommet i trening til svært dyktige Per O. Midtfjeld, og etter den siste innsatsen å dømme skal formen være noe nær på topp, for 16-prosenteren i spillet. Ved den anledningen avsluttet Felix Santana-datteren strålende til femte på flotte 15.9 full vei, i et V75-løp på Leangen.

Midtfjeld har også et sterkt kort på hånden i den tredje avdelingen i form av 8 Mc Laren, og på sitt beste legger fort den kapable Soir Des Tibur-sønnen dette feltet på rygg. Dagens lange distanse passer trolig 4-åringen som hånd i hanske, og som en foreløpig 12-prosenter spillet er det snakk om den klart mest spennende i løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Et litt småskummelt sprintløp for kaldblodshester venter oss i den andre avdelingen, og vår store luring i løpet er 1 Prins Edvardt. 8-åringen er slett ingen dårlig sprinter på sitt beste, og etter meget lang pause i den siste starten varslet Prins Vinter-sønnen form. I kveld ligger det an til et optimalt smygløp, og vi ser slett ikke bort i fra at velkjørende Hans Chr. Holm kan stelle i stand et sjokk med 15-prosenter, dersom åpningen skulle by seg til slutt.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 900 kroner, som du ved et enkelt tasterykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld!

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev gratis, fra og med onsdag, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag