Søndagens beste oddsspill

Kampene er mange og vriene i dag, vi satser på en frekk dobbel til over fem ganger innsatsen.

Kommersielt

I Spania ble ligaen sparket i gang igjen i går etter juleferie, og runden avsluttes med flere interessante oppgjør i dag.

Spilepausen gjør det hele mer uforutsigbart, vi mener likevel at et par godt betalte objekter kan være verdt et spill.

Hele programmet og flere tips finner du her

Oppskriftsmessig borteseier
Stjernen innehar den siste sluttspillsplassen med 33 poeng. Storhamar langt foran og kjemper om serietittelen med VIF. Har slått Comet og Lillehammer etter tapet mot nettopp VIF etter pausen. Stjernen har på sin side også 2-0-1 på de siste tre.

De røde fra Fredrikstad har forsterket laget noe, men sliter med noen skader. Flere sentrale backer fikk smeller sist mot Stavanger, og det er usikkert hvem som er med her. Storhamar er rett og slett et bedre lag og har et godt tak på Stjernen. Vant 6-3 her i oktober, og vi tror hedemarkingene fikser dette greit igjen. 1.55 på B kan brukes.

Halve førsteelleveren på tribunen
Getafe innledet sesongen meget sterkt, men falt etterhvert litt av. Ingen seirer og kun ett mål på de siste fem før pausen. 4-3-1 hjemme og gjerrige 6-2 i målforskjell. Cortes og Casquero er suspendert.

Barca var på Asia-tur i desember i forbindelse klubb-VM, og spilte 1-1 mot Atletico før juleferien tok til. Skulle nok gjerne hatt dobbelt så lang pause. I tillegg til langtidsskadde Eto'o og Messi, må Thuram, Oleguer og Zambrotta se kampen fra sidelinjen med skader, og får selskap av utestengte Ronaldinho og Deco.

Klasseforskjell på papiret, men 3,25 at hjemmelaget tar poeng mot et redusert og nykomponert Barcelona er interessant.

Alle relevante tabeller med mer finner du på Nettavisens statistikksider