Antonio Di Natale må vise vei for Udinese i hjemmemøtet mot Palermo søndag.  AFP PHOTO / SIMONE FERRARO
Antonio Di Natale må vise vei for Udinese i hjemmemøtet mot Palermo søndag.  AFP PHOTO / SIMONE FERRARO Foto: Simone Ferraro (Afp)

Søndagsdobbel til sprek odds

Vi innleder søndagen med en sprek dobbel med to sterke hjemmelag i Danmark og Italia.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Viking må ha tre poeng
Oddstips 3: Malmö slår tilbake
Oddslangskudd: Haugesund ypper seg alltid mot Rosenborg
Tippetips: Slaget om Manchester på tippekupongen
TV-fotball: Fantastisk søndag for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport
V64 Umeå: Millionjackpot i V64-spillet
V4 Jägersro: Ny galoppfest
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en gnistrende langoddssøndag foran oss, selv om det er ekstremt mange åpne kamper. Den norske toppfotballen ruller for fullt og det er fem kamper i Tippeligaen og seks kamper fra Obosligaen på menyen. I Manchester er det duket for gigantisk byderby mellom Manchester United og Manchester City.

På Hamar er det duket for fjerde finalekamp mellom Storhamar og Stavanger Oilers der Storhamar kan ta ledelsen 3-1 i kamper etter sin strålende borteseier mot Oilers fredag. I denne artikkelen byr vi på en sprek dobbel med spillestopp allerede kl 13.55.

Nordsjælland - Odense H 1,90
Vi starter søndagen med en frisk dansk/italiensk dobbel. I den danske superligaen har Nordsjælland for alvor fått opp farten og tatt ti poeng på sine fire siste seriekamper. Det har ført laget opp på 5. plass, kun ett poeng bak Randers på 3. plass. Tredje plass gir ikke bare bronsemedaljer, men også kvalik til Europa League. Hjemme på Farum Park står Nordsjælland med 7-1-4 totalt. Andreas Maxsø soner karantene søndag, ellers stiller Nordsjælland helt skadefritt.

For Odense går det betydelig tyngre og tirsdag røk laget 1-2 hjemme for formsvake og nestjumbo Vestsjælland. Det var det tredje strake tapet og laget ligger nå tredje sist, sju poeng foran Vestsjælland på nedrykk. I tillegg er det bråk rundt Emil Larsen som har pådratt seg supporternes vrede. Utover det stiller laget uforandret fra sist.

Tre strake hjemmeseire i de tre siste tilsvarende og 1,90 for en ny hjemmeseier er klart godkjent betaling.

Udinese - Palermo H 2,15
Møte mellom to lag som ligger i ingenmannsland på tabellen. Udinese gjorde en fryktelig svak kamp borte mot Parma sist lørdag og tapte 0-1. Det har gjort trener Andrea Stramaccioni forbannet og han har lovet hjemmefansen en klart forbedret utgave av Udinese søndag. Giampiero Pinzi og Ivan Piris er begge tilbake etter karantene, og goalgetter Antonio Di Natale leder frontlinjen. Udinese leverer vanligvis bra på hjemmebane og står med 5-5-4 hjemme i Udine.

Nyopprykkede Palermo har mistet litt av toppfarten nå og har ikke bedre enn 0-2-4 på sine seks siste seriekamper. Midtbanespilleren Barreto er ny på skadelisten som ellers ikke teller mer enn fire spillere. Borte står Palermo med svake 1-6-7.

2-1-0 på de tre siste tilsvarende i Udine og når to lag møtes som ikke har allverden å spille for, er svært ofte hjemmebanefordelen avgjørende. Udinese skjerper seg garantert etter den flaue innsatsen sist helg og 2,15 på hjemmeseier er bra odds.

Vi får dermed en ettermiddagsdobbel til flotte 4,09 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus