Willian Jose har hatt en flott sesong for Real Sociedad hittil.
Willian Jose har hatt en flott sesong for Real Sociedad hittil. Foto: Ander Gillenea (AFP)

Sociedad vil ha gruppeseieren

Real Sociedad må vinne kveldens hjemmekamp mot Zenit St. Petersburg for å sikre gruppeseieren.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Everton kan gi blanke
Oddssingel 1: Rosenborg får det tøft i Skopje
Oddssingel 2: Skikkelig motbakke for Solbakken
V65 Bergen: Bankerfritt i utfordrende omgang
V64 Åby:
Frekk banker fikser opptur på Åby
V5 Bjerke
: Flott V5-lunsj på Bjerke

Torsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i den sjette og avgjørende runden i gruppespillet i Europa League. Hele 24 kamper skal det spilles i Europa League i kveld. Norges håndballjenter har vært fantastiske i håndball-VM hittil og i kveld er det kamp mot Tsjekkia. I tillegg er masse ishockey med både Get-liga og SHL. og hele ni kamper i NHL natt til torsdag.

Glitrende oddsonsdag
Etter en laber start på desember for Nettavisen Sportspills oddstips, ble det julebonanza onsdag. Vårt helfrekke singelspill på Feyenoord (ni i odds når oddstipset ble lansert - ble senket til 7,50 i odds utpå onsdagen) gikk inn, likeså singespillet på Shaktar Donetsk (2,65 i odds) og dobbelen med over 3,5 mål i Liverpools kamp kombinert med pauseledelse til Porto til 2,96 i dobbelodds.

Real Sociedad - Zenit St. Petersburg H 1,85 (spillestopp kl 21.00)
Gruppefinale i Gruppe L som er Rosenborgs gruppe. Forutsetningene for kveldens kamp i Spania er veldig enkle. Real Sociedad må vinne for å ta gruppeseieren, mens uavgjort er nok for Zenit til å ta gruppeseieren.

Sociedad med overbevisende seire i sine to gruppespillkamper hittil, 4-0 over Rosenborg og 3-0 over Vardar Skopje. Helt grei innledning i hjemlig La Liga med 19 poeng på 14 første seriekampene og ligger på 9. plass med totalt 19 poeng.

Zenit St. Petersburg med imponerende 5-0 seier mot Vardar Skopje i den første bortekampen i gruppespillet, men langtfra like imponerende i bortekampen mot Roseborg der Aleksandr Kokorins overtidsmål ga russerne ett poeng (1-1).

Real Sociedad har normalt en bra vinnersjanse i kveld og 1,85 er helt grei hjemmeodds.

Hertha Berlin - Östersund over 2,5 mål 1,90 (spillestopp kl 21.00)
Hertha Berlin er slått ut uansett resultat i denne kampen, ettersom laget ikke klarte å holde på sin 2-1 ledelse borte mot Athletic Bilbao i den forrige gruppespillkampen og endte opp med å tape 2-3. Heller ikke i hjemlig Bundesliga har det gått på skinner for Jarstein & co denne sesongen og søndag ble det tredje bortetapet for sesongen bokført når laget tapte 1-2 mot Eintracht Frankfurt.

Östersund gjorde jobben hjemme mot Zorya Luhansk i den forrige runden og har allerede sikret en sensasjonell sluttspillplass. Har vunnet en og tapt en av sine to spilte bortekamper.

Betydningsløs kamp i Berlin dette, og da er det ikke så lett å forstå at under 2,5 mål er satt klart lavest i odds. Det er mye mer sannsynlig at lagene slipper seg løs og 1,90 på over 2,5 mål ser svært godt betalt ut.Vi kombinerer overspillet i denne kampen med seier til Real Sociedad. Totalodds på denne dobbelen 3,52.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør