*Nettavisen* Sportspill.

Solbakken tenker bare på Champions League

Ståle Solbakkens FCK møter Bayer Leverkusen i Champions League-kvalifiseringen tirsdag, og det er godt mulig at enkelte nøkkelspillere hviles i kveldens kamp mot Midtjylland. Foto: Reuters/Scanpix

Det skal vi tjene fine oddspenger på i kveld.

15.08.14 14:44

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Oddstips 1:
Se hvem som er tilbake i Tippeligaen
Oddstips 2:
Her skal Liverpool-juvelen slipes
V65/V4 Åby:
Helfrekk lunsjvinner
V64 Bollnäs:
Jackpot med Hallsta Lotus
Premier League:Se Nettavisens tabelltips
V65 Biri:Jackpot med Gundersen
Tippeligaen:
Alle skader og karantener

Dobbelen med Odd og Kalmar satt som et skudd i går, og dermed har vi truffet blink på fire av fem ordinære oddstips denne uken.

Selv om vi må vente enda et døgn på at Premier League sparkes i gang, er det på ingen måte et kjedelig spillutvalg vi blir servert på langoddsprogrammet fredag.

Start og Strømsgodset møtes i Tippeligaen, og det finnes flust av objekter fra diverse europeiske ligaer. Ikke glem at du også kan spille på EM i friidrett, der Henrik Ingebrigtsen løper kvalifisering til 1500 meter i formiddag.

HTML EMBED

Dagens langskudd

FC København - Midtjylland B


HTML EMBED


Ståle Solbakkens FC København har fått en tung sesongstart i Superligaen og gikk på et ydmykende 0-3-tap hjemme for nyopprykkede Hobro forrige runde. Fasiten etter fire serierunder er fire stusselige poeng og 4-6 i målforskjell.

Til kveldens kamp er det klart at Mathias Jørgensen er ute med karantene, mens Rurik Gislason, Kris Stadsgaard og Christoffer Remmer befinner seg på sykestua. I tillegg er det usikkerhet rundt Youssef Toutouh, Andreas Cornelius og Pierre Bengtsson.

Midtjylland har vært et stabilt topplag de siste sesongene og har åpnet med 3-0-1 og 9-5 i målforskjell.

Rilwan Hassan og Patrick Banggaard soner karantene i kveld, mens Eyolfur Hedinsson er skadet. Tim Sparv, "Femi" Ajilore og Kristian Bak betegnes som usikre.

Selv om kveldens oppgjør kan betegnes som en toppkamp, er tirsdagens Champions League-kvalikkamp mot Bayer Leverkusen langt viktigere for Ståle Solbakken. Tidligere i uken ble han sitert på at han kom til å stille med et sterkt reservepreget mannskap i dagens kamp. Han har senere korrigert uttalelsen, men det er likevel sannsynlig at eventuelle slitne eller småskadde nøkkelspillere ikke blir risikert – i alle fall ikke i 90 minutter.

Midtjylland skal også også i aksjon til midtuken, men det er snakk om Europa League, og kampen mot Panathinaikos spilles uansett først på torsdag.

Det er for øvrig reell fare for spillerstreik i Danmark, noe som vil få katastrofale konsekvenser for lagene som er involvert i Europa-kvalifiseringene til uken.

Midtjylland var Superligaens nest beste bortelag forrige sesong og skal på ingen måte avskrives mot et FCK som alltid satser knallhardt på å kvalifisere seg for Champions League.

1,95 i odds på hjemmeseier er helt uaktuelt, og vi synes 3,35-odsen på er et interessant langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.