(FOTO: EPA/SCANPIX)

Solid odds på topplagene

Sjekk kveldens beste spill fra Primera Division

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Formsvake verter
Real Betis nest sist med 1-5-5. Seieren kom mot habile Mallorca på eget gress for en drøy måned siden. Damia returnerer fra karantene, men laget preges fortsatt av skader i de bakre rekker. Zaragoza som forventet litt bak toppen, og som i fjor for ustabile til å utfordre de fire store. Solide på eget gress, borte har det blitt 1-1-3. Sliter i likhet med Betis med noen faste ute i forsvaret.

Zaragoza har utvilsomt det sterkeste mannskapet, og blir våre favoritter i denne. Borteoddsen er verdt en liten innsats.

Sevilla sterkest i toppkampen
Begge lag spilte bortekamper østover på kontinentet i midtuken, og beseiret henholdsvis Boleslav og Steaua. Villarreal den store overraskelsen i Primera hittil med tredjeplass, bare poenget bak ledende Real Madrid. Rossi er uaktuell.

Sevilla ligger ni poeng bak med én kamp mindre spilt. Svake 1-0-3 borte i serien, men har vunnet fem av de seks siste uansett bane og turnering. De gode individualistene på topp har vist toppform de siste kampene. Duda, Fazio og Crespo på skadelisten.

Villarreal sparte flere spillere torsdag med tanke på denne kampen. Vi tror ikke det holder mot et Sevilla tilbake i godt, gammelt slag. 2,75 på bortelaget brukes.