*Nettavisen* Sportspill.

Solid odds på Tottenham

Foto: (Scanpix)

Everton har vist klare svakhetstegn den siste tiden, og er gjort til for store favoritter mot et Spurs i medvind.

30.01.08 13:34

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Godt betalt borteseier
Everton hadde spillefri i helgen. Spilte i likhet med dagens motstander semifinale i ligacupen for en uke siden. Der ble det 0-1-tap for Chelsea hjemme på Goodison, hvor Moyes’ mannskap igjen viste at de trenger Cahill i scoringsform og Yakubu på banen for å finne nettmaskene. Cahill og Hibbert står over med karantene i dag, Baines ute med skade. I tillegg til nevnte Yakubu er Yobo og Pienaar i Ghana.

Gjestene tapte 1-3 på Old Trafford lørdag, i en kamp som var jevnere enn resultatet skulle tilsi. Flott triumf over Arsenal i returkampen for en uke siden, og seier mot svak motstand de to siste i serien. Ramos trakk det lengste strået i kampen om Woodgate, som kan få sin debut allerede denne kampen. Chimbonda returnerer fra karantene, Dawson påbegynner sin.

Gjestene har hatt et tett kampprogram den siste tiden. Viste dog få tegn til slitasje sist, og møter dessuten Everton på et gunstig tidspunkt. Vi slår til på 2,70 for borteseier. 3,25 for B til pause frister også, etter tre gode førsteomganger på rad fra Tottenham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag