PRESSET ØKER: Seier er det eneste som betyr noe for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff etter 2-4-tapet for Norwich sist.
PRESSET ØKER: Seier er det eneste som betyr noe for Ole Gunnar Solskjær og Cardiff etter 2-4-tapet for Norwich sist. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Solskjær slår tilbake

Cardiff spilte årets beste omgang før kollapsen mot Norwich. Nå skal Middlesbrough knuses.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel: 
Spennende spill til 3,57 i odds
Oddstips 1: 
Parr med suksess i Ipswich
V4 Umåker: Ny lunsjfest i Sverige
V5 Klosterskogen:
Alle kan tape
V64 Eskilstuna:
Meget spennende meny

Det ble treff på ett av to oddstips mandag, og ukestarten gikk nøyaktig i null. Tirsdag kan vi glede oss over at Champions League endelig er tilbake på oddsmenyen. Det spilles også tilnærmet full runde i Championship og andre engelske ligaer.

Dagens oddstips 2

Cardiff - Middlesbrough H


Cardiff leverte 45 knallsterke minutter mot Norwich lørdag, men Ole Gunnar Solskjær måtte konstatere at laget raknet fullstendig etter hvilen. Norwich ga seg ikke før det stod 2-4, og Cardiff falt ned til en meget skuffende 15. plass etter seks runder (2-2-2).

Etter kampen uttalte Solskjær at laget gikk fra årsbeste til årverste etter pause. Fansen surmuler, og nå handler det bare om én ting for nordmannen og spillerne hans: Å slå tilbake med en seier så fort som mulig.

Bruno Ecuele Manga , som ble hentet fra Lorient på deadline day, er aktuell for en plass i midtforsvaret. Fabio sliter med et muskelproblem han pådro seg i helgen og kan bli erstattet av Declan John . Craig Nooneer tigjengelig for første gang denne sesongen, og Mats Møller Dæhli er nok tilbake i startoppstillingen etter å ha blitt utelatt sist.

Middlesbrough har tatt ett poeng mer enn Cardiff etter at laget slo Huddersfield 2-1 på bortebane lørdag. Det var noen dramatiske sluttminutter på John Smith’s Stadium, der hjemmelaget utliknet til 1-1 i det 86. minutt og Ipswichs vinnermål kom på straffe to minutter på overtid. Stod med to strake hjemmetap før det, og seieren må ha smakt meget godt.

Kaptein og storscorer Grant Leadbitter er meldt klar for spill til tross for at han pådro seg en smell sist.

Middlesbrough har hatt et meget lett kampprogram så langt (Birmingham, Leeds, Bolton, Sheffield Wednesday, Reading og Huddersfield), og ni poeng er i så måte en litt skuffende fasit. Cardiff viste i første omgang mot Norwich at toppnivået er skyhøyt, og vi tror Solskjærs mannskap rister av seg andreomgangen allerede i kveld. H til 2,20 spilles i dagens andre oddstips.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus