Foto: hesteguiden.com

Sommerhest vinner i lunsjen!

Ja, på nettopp denne tiden i 2007 var Balanced Crown en totalt overlegen vinner tre ganger på rad, og vår lunsjbanker røpet form i den siste starten.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Etter litt problemer ser 3 Balanced Crown ut til finne godformen på ny, når varmen setter inn, og det var en oppsiktsvekkende periode Ambro Plush-sønnen hadde fra 29. juni til 20. juli for to sesonger siden. 90.000 kroner rasket 8-åringen med seg, og i en av seiersløpene i et V75-løp på Sørlandet nærmest lekte han med svært gode hester som Auro News og Running Force. Etter den siste innsatsen å dømme, hvor Hammersborg-traveren gikk relativt pigg i mål som toer på fine 14.1, bør det dreie seg om en topp vinnersjanse mot behagelig motstand i V5-5.

Perfekt match?
Ja, vi tror champion Eirik Høitomt kan være rette mannen på kapable 1 Komnes Judo i den tredje avdelingen, og Spikeld-sønnen får stå alene på det minste forslaget. 5-åringen har vært positiv to ganger på rad etter galopper, og med de antatt tøffest i mot i langt dårligere spor ser vi ikke bort i fra at Mjølnerød-traveren leder rundt om.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Fungerer 6 Mighty News som best for dagen er det neppe noen som tukter Teigen-traveren, og for de vågale kan dette være snakk om en frisk løsning, i en ellers vidåpen affære. Dagens arena passer trolig 5-åringen perfekt, og Super News-sønnen varsles forbedret fra trenerhold.

V5-2: Åpent, men duoen 3 Inga Lena og 9 Beak`s News skiller seg litt ut fra fine spor i dette sprintløpet. Førstnevnte jakter spiss, og Tant-datteren kan bli vond å skubbe seg på dersom offensive Cato Antonsen skulle nå den posisjonen med Karlsen-traveren. Sistnevnte er ikke enkel å vinne med, men Super News-datteren får neppe en finere oppgave enn dagens.

V5-4: En rekke lovende ungdommer setter hverandre i stevne, og vi tror sterkt på at vinneren er å finne blant våre fire utvalgte. Etter noen skuffende innsatser var 5 Magnetic Line positiv sist til tredje på 17.5 full vei uten å bli plaget nevneverdig, og Anderssen-traveren krysses tidlig sammen med kapable 11 Riverside Royal.

Ekspertforslag
Til lunsjen på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 80, 256 og 768 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 kl. 13.30-14.30!

PS!I kveld er det ikke travløp her hjemme, men norske spillere kan bryne seg på en V65-rebus til svenske Halmstad, hvor Spintermästaren for 4-åringer skal avgjøres. Vi står over spill dit all den tid vi ikke har god nok kontroll på de svenske hestene, og vi har således alt fokus rettet mot en svært vrien V75-rebus til Momarken på lørdag!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus