*Nettavisen* Sportspill.

Søndagens anbefalinger på langoddsen

Vi stoler ikke på Chelsea i kveldens TV-kamp, og spiller heller på lag lenger sør i Europa. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS (Scanpix)

Denne andre søndagen i advent har oddsprogrammet mange interessante objekter. Jevne oppgjør med god odds på kontinentet og Royal League, samt trygge spill til lavere odds på dagens kamper i håndball-EM.

11.12.06 15:35

Etter klaff på gårsdagens dobbel , har vi i dag plukket ut fire hjemmelag, som spilles i et trippel system. I tillegg gjør vi oppmerksom på at Celta Vigo får tilbake en rekke nøkkelspillere til oppgjøret mot Villarreal, og bør vurderes til 2,20 i odds.

Sjekk resten av programmet og våre tips her

Etter hjemmeseirer mot henholdsvis OB og Rosenborg tar Helsingborg og Brann hver sin kvartfinaleplass uansett resultat. Brann må vinne eller spille uavgjort med minst to bortemål for å vinne gruppa. Huseklepp imponerte for Brann sist, men de skaderammede rødtrøyene virket ikke videre solide. Får Memelli tilbake, men stiller fortsatt sterkt redusert.

Henkes avskjed
Henrik Larsson spiller sin siste kamp før avreise, og trener Stuart Baxter varsler få endringer fra forrige kamp. Skotten varsler også at han forventer seier av laget sitt, noe som vil gi enklere motstand i kvartfinalen og en turneringsbonus på over en halv million. Kampen er flyttet fra Olympia til Hässelholm på grunn av baneforholdene.

1,80 på hjemmelaget er absolutt godkjent odds, og i tråd med markedet forøvrig.

Hjemmeseier i London-derby
Viktig kamp som Chelsea må vinne for å holde følge med Manchester United, som bare fortsetter å vinne for tiden. Tidspunktet for å møte Arsenal bør være meget gunstig, da bortelaget har flere sentrale fravær og er i horribel borteform. Har tre strake bortetap i ligaen. Henry, Toure, Gallas er uaktuelle og Rosicky er også usikker. Chelsea med meget sterke 6-1-0 hjemme, og vi tror at de plusser på med nok en seier i denne til 1,60.

Godt hjemmelag mot formsvake gjester
Wolfsburg er normalt meget hjemmesterke, selv om det ikke har gått bra denne sesongen. Har dog kun tapt en på eget gress. Får et par spillere tilbake til denne, og det ser i hvert fall lyst ut på skadefronten. Møter her et Aachen lag totalt ute av form. Har 0-3-5 på sine siste åtte kamper, og sliter i tillegg med noen fravær. Bedre sjanse til å komme tilbake på vinnersporet hjemme får neppe Wolfsburg. Vi tror de lykkes og spiller denne til 1.75.

Store Lille
Lille gikk videre i Champions League i midtuken etter en sterk borteseier mot Milan. Kan krype opp på andreplass bak suverene Lyon med seier i denne. Er alltid sterke hjemme, og har sålangt denne sesongen 5-1-1 å vise til. Laget er i fin-fin form og har 4-2-0 på de seks siste kampene. Saint Etienne er også i forholdsvis bra form, men er svake borte. Kun én gevinst på syv forsøk på fremmed gress. Vi tror neppe de bryter denne trenden mot dagens motstander, og spiller Lille til 1.70.

Sjekk resten av programmet og våre tips her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.