*Nettavisen* Sportspill.

Southampton er fortsatt med

Graziano Pelle (til venstre) er en av mange Southampton-spillere som har levert varene hittil. Foto: Alastair Grant (Ap)

Etter fire strake tap har Ronald Koeman og Southampton slått kraftig tilbake. Arsenal får ingen enkel oppgave på St. Mary's Stadium 1. nyttårsdag

01.01.15 10:46

Sportspills meny 1. nyttårsdag:
Oddstips 1: QPR til strålende odds
Oddstips 2: West Ham slår tilbake
Tippekupong: Ni kamper fra Premier League
Premier League: Full oversikt over skader/karantener
V65 Klosterskogen:
Storstilt jackpot innleder travåret
V65 Åby: Jackpot og drøye 1,6 mill SEK ekstra i potten

Riktig godt nyttår kjære Sportspill-lesere. 1. nyttårsdag er ensbetydende med full serierunde i Premier League, og dette er den fjerde runden på bare tolv dager. Det kan bety slitne bein både her og der, og normalt er det fordel hjemmelag på en slik dag.

HTML EMBED


Dagens langskudd
Southampton - Arsenal H 2,75
Etter fire strake tap var det mange som trodde at Southampton ville falle av, men Ronald Koemans mannskap har slått tilbake med sju poeng på de tre siste kampene og innehar dermed en meget sterk 4. plass. De er gode på hjemmebane med 6-2-2, men har vunnet kun én av de fire siste hjemmekampene.

Arsenal tok en uhyre sterk seier mot West Ham på bortebane sist og viste endelig litt effektivitet på bortebane. Det må være en stor lettelse for Wenger, som nå også begynner å få spillere tilbake fra skade. 4-3-3 på bortebane er godkjente tall for Arsenal som ligger på plassen bak Southampton på tabellen og tar tilbake 4. plassen med seier i denne. Fortsatt betydelige fravær for Arsenal som har Danny Welbeck svært usikker før denne og spisskollega Oliver Giroud må sone karantene.

I utgangspunktet er dette en svært jevn batalje, men Arsenal er betydelig svekket fremover på banen, og møter et solid lag her. 2,75 på hjemmeseier er altfor høyt til ikke å gripe fatt i og vi setter et frekt singelspill og lansgskudd på Southampton 1. nyttårsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag