*Nettavisen* Sportspill.

Southampton tilbake på vinnersporet

Southampton og manager Ronald Koeman jakter sesongens andre Premier League-seier hjemme mot Swansea lørdag ettermiddag. Foto: Tony O'Brien (Reuters)

Southampton har kun vunnet en Premier League-kamp denne sesongen, men spillemessig har det sett bra ut.

26.09.15 07:48

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Nå må det være dags for Stoke
Oddstips 2: Marcus leverer igjen
Oddstips 3: Napoli favoritt mot Juventus
Tippetips: Liverpool bankes tross tvilsom form
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V5 Klosterskogen lørdag: Herlig V5-omgang i vente
V4 Klampenborg lørdag: Galoppeksperter i knallform
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og har en rekke interessante objekter. Det spilles fotball stort sett over hele Europa og i tillegg er det både hjemlig og svensk ishockey.

Southampton - Swansea H 2,00
Hjemmelaget røk 2-3 hjemme for Manchester United sist helg, men hadde muligens fortjent poeng. Har fakta kun vunnet en kamp hittil (1-3-2) totalt, men har fått litt dårlig betalt. Med mannskapet ser det bra ut.

Swansea tålte åpenbart ikke å slå Manchester United tredje sist, de to påfølgende seriekampene har kun gitt ett poeng. Uansett en bra sesongstart med 2-3-1 hittil.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende, men det ligger en Southampton-seier i luften nå. 2,00 for hjemmeseier er ikke mer enn det må være, men likevel helt greit. Litt lavt til å forsvare et singelspill på Soton, så vi kombinerer med en godt betalt hjemmeseier fra Championship.

Preston - Wolverhampton H 2,20
Nyopprykkede Preston har ikke levert en pangstart i Championship og står med 1-3-4 på sine åtte første seriekamper. Hjemme på Deepdale er tallene 0-2-2. Men har møtt bra motstand i sesonginnledningen og nærmer seg årets første hjemmeseier.

Wolverhampton innledet med en sterk borteseier mot Blackburn, men siden har det vært nedoverbakke. Slo riktignok Charlton hjemme tredje sist, men har ikke imponert. Det har garantert sammenheng med at den gode spissen Dicko (14 seriemål sist sesong), ble skadet i den kampen. Lørdag er også meget gode Dave Edwards ute med skade, mens forsvarsspilleren Conor Coady soner karantene etter å ha blitt utvist hjemme mot Brighton sist helg.

Preston hadde 13-9-1 hjemme på Deepdale i League One i fjor, og møter et bortelag som er rammet av meget sentrale fravær. Det gir normalt klar fordel Preston og 2,20 i odds er fin odds.

Kombinert med seier til Southampton får vi en dobbel til friske 4,4 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.