I FORM: Spania vil stole på at Diego Costa leverer varene på direkten mot Slovakia.
I FORM: Spania vil stole på at Diego Costa leverer varene på direkten mot Slovakia. Foto: Franck Fife (Afp)

Spania må skyte ut av startblokkene

Verdensmesterne fra 2010 har ingen tid å miste mot Slovakia denne lørdagen.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Singel 1: Bury er i trøbbel
Singel 2: Zlatan redder ikke Sverige 
Tippekupongen: Spania kan bli sjokkert igjen

V75 Forus: 13 millioner i hovedpotten

dagens langoddsprogram er det fulle runder fra lavere divisjoner i England og Norge, samt landskamper i mangfold.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Spania - Slovakia, første mål før 30 minutter + Fram Larvik, samlet odds 2,89.

Spania - Slovakia, første mål før 30 minutter, 1,65
Spania har noe å revansjere etter at de tapte for dagens motstander 2-1 tidligere i kvalifiseringen og de ligger også tre poeng bak - således er tre poeng svært viktig for hjemmelaget, som har Ukraina pustende i nakken.

Spanjolene har vunnet alle de syv siste kampene og har gjort det på imponerende vis. I fem av de seks kampene de har spilt denne kvalifiseringen, har det vært scoret mål før 30 minutter. Ofte er Spania ekstremt agressive fra start, og i dag blir neppe noe unntak.

De har kommet seg etter tapet for Slovakia og vunnet de fire siste kvalifiseringskampene uten å slippe inn mål.

På målvaktsposisjon kan det kanskje bli forandringer, i og med at de Gea ikke har spilt særlig mye fotball denne høsten.

Slovakia leder noe overraskende gruppen med full pott, og det blir spennende å se hvordan de takler forsvarsposisjonen i denne kampen. Nå har de faktisk mye å tape og ett poeng vil være alt de ønsker fra denne kampen. Noe som gjør at de kanskje legger seg dypt for å ødelegge for spanjolene, noe sistnevnte har stor erfaring med.

Normalt ville vi ikke hatt stor tro på bortelaget i en slik kamp, men dette Slovakia-laget er something else. Det er ikke bare Spania som kan sørge for at dette spillet går inn. Også Slovakia har hatt mål før halvtimen spilt i 5 av seks kamper så langt.

Slovakene har gode spillere i alle ledd, men vil sårt savne Juraj Kucka og Martin Skrtel til denne - begge er suspendert og er bærebjelker i dette laget. Vladimir Weiss og Durica er skadet.

Spanjolene må opp og frem og er sannsynligvis revansjesugne etter det bitre 2-1-tapet sist. At det er målløst etter halvtimen tror vi ikke noe på, og 1,65 er godt betalt for et slikt utfall.

Fram Larvik - Lørenskog, H 1,75
Det skal sies at ingen av disse lagene har særlig mye å spille for, noe som ofte gjør hjemmefordelen desto større. Med egne fans i ryggen har de i minste en form for motivasjon inn til denne kampen.

Fram Larvik er solide på eget gress. 5-2-1 har gjort at de har kapret solid med poeng i Larvik. Petter Belsvik har ledet dette laget i snart to år, og de må begynne å bli sultne på opprykk.

4-2-1 er en solid formkurve de siste kampene.

Kampen spilles på naturgress, noe som vil være fordel hjemmelaget. Lørenskog spille nemlig til vanlig på kunstgress.

Gjestene ligger plassen bak på tabellen og har fem poeng opp til Fram og enda lenger opp til noen plassering av betydning. Det har vært klart lenge at Lørenskogs sesong i teorien er over.

Også Lørenskog har en god form med 4-2-1, men de har spilt mot svært svake lag. Bortestatistikken på 2-3-4 gir liten grunn til bekymring for vertene.

Selv om det er en viss uavgjortfare, er vi sikre på at Fram Larvik gjør jobben. De har levert for oss før og 1,75 er godkjent betalt for at de gjør det igjen.

Dobbelen får da en meget spiselig odds på 2,89.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus