*Nettavisen* Sportspill.

Spansk dobbel på oddsen

Det spilles nøkkelkamper i begge ender av La Liga i dag, vi satser på to hjemmelag i fint driv.

02.03.08 13:12

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Viktig kamp i bunnstriden
Real Betis holder seg på riktig side av streken med to måls bedre målforskjell enn Recreativo Huelva. Avstanden opp til Mallorca på 12. plass er dog bare ett poeng. Rivas mangler stadig i forsvaret, ingen nye fravær den siste tiden.

Murcia innledet positivt etter opprykket, men har mistet formen fullstendig. Ligger nest sist med seks poeng opp til trygg grunn, men heller ikke mer enn åtte poeng bak en plass midt på treet. Kommer fra tre strake 0-1-tap, kun tatt ett poeng på de syv siste. Få fravær i troppen.

Betis har vist fremgang etter en elendig start på året. Det er lite som skiller lagene på nedre halvdel, og vertene lar ikke denne anledningen til tre poeng gå fra seg. Vi kjøper 1,70.

Overkommelig motstand
Villarreal holder fortsatt en imponerende tredjeplass. Atleticos seier over Barca i går kveld gjør at avstanden ned er to poeng før denne kampen, men heller ikke mer enn åtte poeng opp til Barcelona på andreplass. Med andre ord er det tre særdeles viktige poeng som står på spill i kveld. Ute av både Copa del Rey og Uefa-cupen.

Osasuna har fått opp dampen på eget gress, og ligger i gruppen av syv lag i bunnstriden der kun ett poeng skiller fra Mallorca på 12. til Recreativo tredje sist. Bortetapet for jumbo Levante for to uker siden var det femte strake, 2-1-9 totalt.

Noen faste mangler for begge lag. Vi ser liten grunn til å tvile på årets positive overraskelse med Osasuna på motsatt halvdel, 1,60 kan brukes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.