Foto: Getty Images

Spennende dobbel på langoddsen

Mange objekter kan brukes til spill i dag, de beste spillene finner vi i Championship.

Kommersielt

Oddsen på topplagene i Premier League frister ikke særlig i dag, mens noen av de sterkeste lagene på nest øverste nivå gir brukbar utbetaling mot klart svakere motstand.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Full tillit til opprykksjagende verter
Preston røk 0-1 borte for hjemmesterke Colchester for halvannen uke siden, men de fire øvrige på de fem siste er alle vunnet. Har slitt med topplagene, men feier vanligvis antatt svakere motstand av banen. 10-4-1 hjemme, vant det omvendte oppgjøret 3-1. Neale, Agyemang og Davidson mangler, uten at det skulle volde vertene nevneverdige problemer.

Wolves har i følge en oversikt i tippebladet Tips en ekstrem tendens til å aldri ha samme kamputfall H/U/B to kamper på rad. Uavgjort hjemme mot Plymouth sist og seier borte mot Norwich nest sist passer sånn sett bra med et forventet tap her. Fortsatt store skadeproblemer, men flere er på vei tilbake nå. Breen er suspendert.

Preston har ikke hatt noen problemer med motstand av dette kaliberet på lang tid. 1,65 kjøpes.

Walisere tilbake i slag
Coventry karret til seg seier over et sterkt redusert Luton forrige hjemmekamp, men hadde lite å stille opp med da det ble 0-2 borte for Sunderland sist. 0-2-7 på de ni foregående i cup og serie. 7-3-5 hjemme. Thornton og Kyle er ute, Hall er tvilsom.

Cardiff har endelig funnet tilbake til formen som gav laget tabelledelse tidlig i sesongen. Tre strake seirer har ført laget tilbake på play-off. Ledley og McNaughton testes før kampen.

Vi holder bortelaget som knappe favoritter her, 2,60 er spillbart.