Creteil, her representert ved angriperen Jean-Michel Lesage, har fått en meget god start på 2015.
Creteil, her representert ved angriperen Jean-Michel Lesage, har fått en meget god start på 2015. Foto: Thomas Bregardis (Afp)

Spennende dobbel til 3,89 i odds

To gode hjemmelag skal gi oss fine oddspenger i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens langskudd:
Sjekk den forvandlingen
V75 Jarlsberg lørdag: Lerum byr på to bankere
V65 Biri:
Pengene settes på Malmin
V64 Bollnäs:Kontio har bankeren

Fredagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, Ligue 2 og Serie B. Det er også VM i storslalåm på programmet.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens dobbel 1

Laval - Orleans H
Creteil - Valenciennes H


Laval – Orleans H 2,10

Laval ligger på åttendeplass i Ligue 2, men er ikke helt sjanseløs på opprykk. Alle de tre lagene på opprykksplass har vist svakheter i det siste, og det skiller bare fem poeng opp til Dijon og Brest.

Har gjort det bra på hjemmebane i vinter, med seier i fire av de siste fem kampene. Har nylig slått serieleder Troyes og bronseplasserte Dijon. Har ennå ikke tapt en kamp på Stade Francis-Le Basser denne sesongen (5-6-0).

Midtbanespilleren Anthony Goncalves er suspendert, mens forsvareren Kévin Perrot er skadet. Ingen av disse er uerstattelige.

Orleans har vært et vanskelig å slå i år (1-4-0), men laget spiller for mange uavgjorte matcher til å henge med i jakten på opprykk. Står med 28 poeng på 23 matcher og har fem poeng ned til Tours på nedrykk.

Den faste midtbanespilleren Guillaume Loriot soner karantene i kveld. Dødballeksperten Loic Puyo er fortsatt ute med skade.

Dette blir trolig en jevn kamp, men vi tror et Orleans uten to av lagets viktigste spillere kommer til å slite med å ta poeng mot et meget godt hjemmelag.

Creteil – Valenciennes H 1,85
Creteil har ligget rett over nedrykksstreken store deler av sesongen, men har gjort det skarpt i 2015 (2-3-0) og har opparbeidet seg en luke på seks poeng ned til Tours på den øverste nedrykksstreken.

Har tatt 20 av 29 poeng hjemme på Stade Dominique Duvauchelle, der de bare er blitt ett tap denne sesongen.

Creteil har et par usikre spillere, men kan i praksis stille med sitt beste mannskap.

Valenciennes startet året med en flott cupseier over Ligue 1-laget Nice, men resten av 2015 har så langt vært et eneste stort mareritt. Laget står med fem streke tap i serien og har også røket ut mot lille Yzere i den gjeveste av de to franske cupene.

Har falt ned til 17. plass, og det skiller kun ett poeng ned til Tours. Har sluppet inn nesten dobbelt så mange mål som dagens motstander (36 mot 19) og har nest dårligst målforskjell av samtlige lag i ligaen (minus 16).

Tidligere Liverpool-spiller Anthony Le Tallec (fem mål) er ute med karantene, mens vingen Opa Nguette og førstekeeper Bertrand Laquait er to av flere spillere som trøbler med skader.

Creteil er et godt hjemmelag og bør ha kapasitet til å slå en fraværsplaget motstander som er helt ute av slag.

Samlet odds for dobbelen: 3,89.