Midtbanespilleren Renato Neto er en av mange sentrale Gent-spiller som mister søndagens bortekamp mot Charleroi.
Midtbanespilleren Renato Neto er en av mange sentrale Gent-spiller som mister søndagens bortekamp mot Charleroi. Foto: Laurie Dieffembacq (Afp)

Spennende langskudd i Belgia

Gent stiller sterkt svekket i angrep og på midtbanen i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Oddstips:
Har ikke vunnet siden 1. november
Dobbel: 
Dagens sikreste objekt
Tippetips:
   Vi stoler ikke på Arsenal
Skiskyting stafett kvinner: Tyskland til herlig odds
V4 Täby:
  Sprek galoppsøndag
V64 Eskilstuna:  Frekk banker i spennende omgang

Søndagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen, La Liga, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1 og Get-ligaen.

Det er også mulig å spille på VM i slalåm og verdenscup i langrenn og skiskyting.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

     

Dagens langskudd

     
         Charleroi - Gent          H    
 


Charleroi spilte uavgjort borte mot Mechelen forrige helg og falt ned til den kjedelige sjuendeplassen (gir ikke sluttspill). Tok fire av seks mulige poeng mot gode lag som Kortrijk og Genk i de to foregående rundene.

Den defensive midtbanespilleren Karel Geraerts ser ut til å være eneste fravær for hjemmelaget.

Gent spilte semifinale i cupen så sent som torsdag. Det endte med 0-3-tap for Anderlecht, og finaledrømmen kan skrinlegges for denne sesongen. Gjør det langt bedre i ligaen, der det er blitt 4-1-0 på de siste fem kampene. Falt ned til femteplass etter lørdagens kamper og har tatt fem poeng mer enn kveldens motstander.

Gent sliter med svært tunge fravær til dagens kamp. Toppscorer Laurent Depoitre (12 mål) er blitt skadet. Det er svært dårlig nytt, spesielt med tanke på at angrepskollega Benito Raman (6 mål) akkurat er kommet tilbake fra skade og trenger tid på å komme i form. Det samme gjelder for et annet spissalternativ - David Pollet.

Bortelaget sliter også på midtbanen: Neto Renato soner karantene, mens Brecht Dejaegere (4 mål) er skadet. Heller ikke rutinerte Mustapha Oussala rekker kampen.

Vi heldekker kampen i tippetipsene, men 3,10 i odds på hjemmeseier er såpass fristende at vi tester H som dagens langskudd.

Kampstart kl. 20.00.