ILLUSTRASJONSBILDE: Dette er et bilde av en Gefle-spiller fra 2009.
ILLUSTRASJONSBILDE: Dette er et bilde av en Gefle-spiller fra 2009. Foto: Pernilla Wahlman (NTB scanpix)

Spennende langskudd til 5,15 i odds

Vi mener en av dagens Allsvenskan-kamper kan ende med en kraftig skrell.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Singlespill: Sarpsborg har kniven på strupen
Dobbel: Bournemouth skyter ut av startblokkene 
Tippekupongen: Endelig er den engelske kupongen tilbake

V75 Leangen: Dobbel syverpott i herlig omgang

Endelig er Premier League tilbake! Det er duket for mange spennende kamp fra England på lørdagens langoddsprogram, med krydder fra hele Europa. Dette blir herlig!

På gårsdagens oddstips ble det tre 1-0-seier i vår favør, og det holdt til at dobbelen til 2,75 i odds og singelen til 2,10 i odds gikk rett inn!

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 15.55.
Häcken - Gefle, B 5,15.

Undertegnede har brukt mye tid for å undersøke hvorfor Häcken står til 1,50 i odds, men har kommet til en konklusjon om at de er veldig overvurderte. De har riktignok signert Tefu Mashamaite fra Kaizer Chefs, ifølge Svenska Dagbladet. Men han kan ikke starte denne kampen i påvente av en arbeidstillatelse.

De spilte forrige kamp borte mot Djurgården og tapte den, men de vil nok føle at de fikk lite ut av den kampen. Sam Johnsons vinnermål kom nettopp bare tre minutter etter at Häcken hadde utlignet.

Hjemmeformen er heller ikke noe å skryte spesielt høylydt av. 3-3-3 er helt på det jevne, hverken mer eller mindre. Målforskjellen på 13-12 er heller ikke noen kjempetall.

På skadefronten er de også ille ute.

Samuel Gustafson og Mohammed Abubakari, to midtbanespillere som har hatt veldig viktige roller i laget, er begge suspenderte. Alexander Jeremejeff, Sebastian Ohlsson, Martin Ericsson, David Frölund og Christoffer Källqvist er alle utilgjengelige for vertene denne helgen.

Derfor tror vi det er mye som taler mot hjemmeseier denne lørdagen.

Gefle i form
For gjestene Gefle har funnet en viss form og har nå ikke tapt på fire kamper, med seier i de to siste. Bortestatistikken på 3-1-5 er ikke spesielt solid, men vitner også om et lag som klarer å avgjøre kamper på reisefot.

Også defensivt har de levert godt de siste kampene, og har vunnet begge de to siste 1-0. To baklengs er fasit de fire siste kampene, selv om motstanden ikke har vært all verden.

De har noen fravær, men kun Johan Oremo har spilt en kamp denne sesongen. Forsvarsspilleren blir utvilsomt savner, men han er neppe uerstattelig.

5,15 er rålekker odds på borteseier og Gefle vil føle at de har bedre sjanser enn det oddsen tilsier. Hjemmelaget har ikke helt sett bra ut i det siste og vi spiller B til 5,15!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus