Tennisekspert Rolf Lerum har liten tro på Stanislas Wawrinka (bildet) i duellen med Feliciano Lopez tirsdag ettermiddag.
Tennisekspert Rolf Lerum har liten tro på Stanislas Wawrinka (bildet) i duellen med Feliciano Lopez tirsdag ettermiddag. Foto: Clive Brunskill / Getty Images

Spennende oddsspill fra Wimbledon

Sportspills tennisekspert er ikke i tvil om hvor han skal sette pengene i dag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
VM-tips 1: Argentina og Sveits i målfest
VM-tips 2: Over og ut for USA
V5 Drammen:
En vidunderlig lunsj
V65 Momarken:
Momarken byr opp
V64 Hagmyren:
Ny kanonkveld med jackpot

Det er et strålende vær over Wimbledon denne tirsdagen, og vi har en helt fantastisk dag å se frem i mot. Den kampen som vi mener er klart mest interessant spillemessig, er Stanislas Wawrinka - Feliciano Lopez (odds: 1,55 - 2,00).

Flere tennisobjekter og hele langoddsprogrammet finner du her.

Dagens oddstips

Wawrinka - Lopez B

*Wawrinka hadde tapt mot Lu i 2. runde om han ikke hadde greid å kare til seg det fjerde settet. Kroppsspråket hans var elendig, og han virket rett og slett ferdig. I 3. runde trodde jeg at han skulle få litt motstand mot Istomin. Istomin hadde imidlertid fått noe «dritt» i kroppen, en mulig matforgiftning, og han presterte ikke i det hele tatt. Wawrinka slet litt med ryggen i den nevnte kampen.

* Wawrinka er ingen gresspesialist, og vi tror at han blir stoppet av Lopez nå. Når det gjelder Lopez så spiller han sin beste gresstennis for tiden, og man ser at han koser seg på banen. Hans statistikk på gress de siste to årene er 21-3. I år har han kun tapt én kamp, og det var i f Queens-finalen. En finale som han burde ha vunnet mot meget dyktige Grigor Dimitrov. Han tapte 6-7, 7-6, 7-6.

Lopez er en soleklart beste gresspilleren av disse to, og jeg tror ikke at han kommer til å la Wawrinka få rytme i spillet sitt. Når vi da får hele 2,0 i odds på den beste gresspilleren av disse to, ja, da var i hvert fall ikke vi i tvil om hvor våre penger skal plasseres i dag.

OBS! Spillstopp er kl. 13.40.

Flere tennisobjekter og hele langoddsprogrammet finner du her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus