Spenstig Bergensbanker i V5B

Vi går offensivt til verks, og singelstreker årsdebuterende Gjerde Åsar i Bergen torsdag.

Kommersielt

Klikk her for gratis V5B-tips.

En vinner direkte?
Odd Storetvedt er en trener som ikke pleier å sende sine hester til start uten at de er vel forberedt, og i V5B-innledningen årsdebuterer den sindige Bergenseren med 2 Gjerde Åsar. Åsaelden-sønnen viste fin kapasitet under fjoråret, men ble tidlig tatt ut av løp grunnet vekstproblemer. Vi tok en prat med Storetvedt som kunne fortelle om en hest som trener tillitvekkende, og at han var kjapp i vei bak startbilen. Trolig trengte han løp i kroppen før formen var helt på topp, men han så det ikke som usannsynlig at de dukket opp helt i toppen. Tidsmessig antydet han en 33-tid full vei, muligens litt i underkant... Når så favorittene i løpet står veldig sjanseartet til, tror vi de skal få problemer med å innhente vårt bankervalg for dagen.

Favorittpreget eller...
I den andre avdelingen kommer 4 Zeus ut med kanonform i kroppen, og jakter her sin fjerde triumf for året. Viking Kronos-sønnen gikk et hysterisk løp i V75`en i sin siste start på Forus 9. februar hvor han til slutt endte på fjerde på sterke 14.4 over en sprint. Vi snakker trolig om en bankerkandidat for de med litt is i magen.

2 Yabadabado Zon blir storfavoritt i den tredje avdelingen, og står til for å lede løpet rundt for sin trener Odd Storetvedt. Juliano Star-sønnen var brenngod i sin siste start i Bergen 14. februar, hvor en enkel sprinttriumf ble bokført på fine 15.5 5-åringen har dog vist seg som litt variabel, så noe sikkert stikk er det trolig ikke snakk om.

Litt mer åpent i den fjerde avdelingen, og det kan fort komme en smell. 4 Thunder Flight står nydelig til i løpet, og er trolig best på kapasitet. Noe stabilt kort har dog Super Arnie-sønnen aldri vært, og bred gardering kan vise seg lønnsomt.

Et litt småskummelt kaldblodsløp avslutter V5B-rebusen. 7 Arn Jaros står interesant til, og kan fort være løsningen på en ellers vidåpen affære. Kjøstad Jo-sønnen bekreftet form i sin siste start på Forus i et V75-løp 9. februar hvor han til slutt galopperte i trippelstriden etter et strevsomt løp.

Ekspertforslag
Vi har satt opp fire spilleforslag på hhv 108, 240, 360 og 960 kroner. Spilleforslaget på 240 kroner er en samlebong, og vi forsøker her å ta V5`en 20 ganger.