*Nettavisen* Sportspill.

Spenstig oddsdobbel

En godbit fra den franske cupen og favorittfall i Bundesliga står på menyen i kveld.

01.02.08 12:24

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Sats på en smell
Bundesliga. Nykomling Hansa Rostock ligger på plassen over nedrykk, to poeng ned. Slo svake Bochum her i siste kamp før ferien på halvannen måned tok til. Det var den andre seieren på de ni siste. Røk ut for svake Hoffenheim i cupen tidligere i uken. Brukbare 4-2-3 i alt på hjemmebane.

Gjestene topper tabellen på målforskjell foran Werder Bremen. 0-0 i de to siste seriekampene før spillepausen, poengfangsten klart størst i begynnelsen av sesongen. 5-3-1 og kun seks baklengs totalt på bortebane. 5-2-seier mot lett motstand i cupen i midtuken.

Vertene mangler et par mann med skader, gjestene savner kun suspenderte Schweinsteiger. Hansa Rostock er et utpreget hjemmelag, og har etter vår mening omkring nødvendige 40 % sjanse til å klare enten H eller U. 2,50 har dermed ingen stor verdi, men kan prøves på en dag med få alternativer.

Flott odds på storseier
16.-delsfinale i fransk cup, ingen returkamp. Strasbourg ligger midt på treet i Ligue 1, 4-5-3 og kun seks baklengs på eget gress i serien. Vant siste hjemmekamp før ferien, sterke poengdelinger de to siste borte. Metz ligger håpløst til på bunnen av tabellen, hele 20 poeng dårligere enn hjemmelaget. Uten hjemmeseier, 1-3-8 borte. Tapte hjemmemøtet i ligaen 1-2 for dagens motstander.

Noen fravær i begge troppene. Tre av Strasbourgs fire hjemmeseirer har kommet med klar margin. På åtte bortetap har gjestene røket med minst to mål hele syv av gangene. Vi spiller H til 2,90 med 0-1 fra start.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag