Spill med Nettavisen om 30 mill.

Jokerpotten på 30 millioner kroner kan bli utløst lørdag. Sjekk hvordan du kan vinne monsterpotten.

Kommersielt

Komplette vurderinger og tips til V75 på Momarken finner du her. Du kan også levere en Lyntoto-kupong til 96 kroner øverst til venstre på Nettavisens travmagasin.

Norsk Rikstotos V75-spill er det spillet med de største premiene. Siden V75-spillet startet i 1995 har 33 vinnere vært alene om å ha 7 riktige. Sist gang dette skjedde, var lørdag 9. september 2006, da noen kamerater vant 43,9 millioner kroner.

Les også: Malmin med to jokere i V75

Nesten fullklaff
Travtipsene våre har gitt meget god avkastning etter at travmagasinet gikk på lufta 8. desember. De siste ukene har vi spilt inn over 100.000 kroner.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I V75 på Leangen forrige lørdag var vi uhyre nære å få skikkelig fullklaff. Vår friske banker, andrevalget Trons Victor, ble slått med en lengde og hindret oss fra sekssifret gevinst på det mellomste forslaget til 448 kroner.

Lørdagens omgang på Momarken ventes å bli en pangdag både sportslig og økonomisk. Det er ventet en omsetning på ca 19 millioner kroner. Det betyr at en eventuell alenevinner kan stikke av med jokerpotten på nesten 30 millioner.

Interessante løp

Det er en meget spennende og spillemessig utfordrende V75-omgang Momarken arrangerer lørdag. Det er ingen utpregede folkebankere, og flere av løpene er åpne. Vi tror det kan bli stor utbetaling denne gangen og blir ikke overrasket om jokerpotten utløses.

Dagens sportslige høydepunkter kommer i de to siste løpene. I V75-6 blir hjemmehesten Lill Adolf en av forgrunnsfigurene, men han får nok hard kamp av blant annet Keystone Carla. I det avsluttende løpet forventes det at seierskampen først og fremst skal stå mellom Speedy Renka og Lass Fenomen, som begge trenes av Trond «Buller’n» Anderssen.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin