Växjö var ikke ferdig med fredagens kamp mot Brynäs før nærmere 21.30 fredag kveld. Allerede kl. 18.30 i dag er det ny match.
Växjö var ikke ferdig med fredagens kamp mot Brynäs før nærmere 21.30 fredag kveld. Allerede kl. 18.30 i dag er det ny match. Foto: www.vaxjolakers.se

Spiller igjen 21 timer etter forrige match

Det er et vanvittig hardkjør for enkelte av lagene i SHL.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips: 
Heskey tilbake på Anfield
Skiskyting: 
Ingen grunn til å tvile på Simon
Oddstips:
  Guingamp fosser videre
Dagens langskudd: 
Har gjort underverker med Birmingham
V75 Leangen: 
Kolle viser vei mot millionene
V5 Leangen:
  Gnistrende vorspiel i Trondheim
V65 Charlottenlund:
  Kveldsmoro fra Danmark (frist kl 18.25)

Etter en trist start på oddsuken, er det blitt treff på samtlige spill undertegnede har anbefalt de to siste dagene.

Lørdag har vi foran oss en flott oddsmeny med FA-cup og Championship fra England og seriefotball fra land som Spania, Italia, Frankrike, Belgia og Nederland. Ishockeyen ruller på for fullt, og det er i tillegg masse spennende vinteridrett å boltre seg i.

Sjekk oddsprogrammet her.

     

Dagens dobbel

     
        Frölunda - Växjö          H    
     
        Leksand - Brynäs          H    
 Frölunda - Växjö H 1,92

Frölunda har hatt en meget god sesong og ligger på andreplass i SHL. Er også klar for finalen i Champions Hockey League etter å ha slått finske Karpat i semifinalen.

Banket Luleå 4-1 torsdag denne uken og tok to knallsterke seiere på bortebane mot Linköping og serieleder Skellefteå de to serierundene før det.

Frölunda har vunnet alle de tre innbyrdes møtene denne sesongen, men to av seirene er kommet i overtidsspill.

Växjö ligger på femteplass og har to poeng opp til den viktige fjerdeplassen som gir hjemmefordel i sluttspillet. Laget stod med tre strake seiere før det ble bortetap for Luleå nest sist. Slo tilbake med 4-2-seier over kriselaget Brynäs på hjemmebane i går kveld. Dette var ett av objektene på hockeydobbelen vår til 3,02 i odds som gikk inn i går.

Växjö var altså i aksjon så sent som fredag kveld og har hatt 21 timer til å forberede seg til dagens match. Laget spilte «back to back» også forrige helg. Da ble det en strålende 7-3-seier borte mot HV71 fredag, men 1-3-tap for Luleå dagen etter.

Vi tror dagens kamp mot knallsterke Frölunda fort kan bli en tilsvarende nedtur og spiller H til 1,92 i odds.

Leksand – Brynäs H 2,00
Brynäs har hatt en meget skuffende sesong i SHL og ligger helt nede på 10. plass med 48 poeng på 40 matcher. Kun målforskjellen skiller ned til Leksand på nedrykksplayoff.

Klubben som ble svensk mester så sent som i 2012, har gjort det spesielt dårlig på bortebane denne sesongen. På 20 forsøk er det blitt 9 poeng, noe som er desidert dårligst i ligaen.

For to runder siden ble også hjemmefortet Gavlerinken Arena pulverisert av Skellefteå, som ikke ga seg før det stod 2-7 på lystavla. Det ble for mye for klubbledelsen, og trenertrioen Tommy Jonsson, Andreas Dackell og Ove Molin fikk sparken.

Inn er kommet tidligere Luleå-trener Thomas «Bulan» Berglund og den tidligere Djurgården-profilen Petter Nilsson.

Den nye trenerduoen disponerer en meget sterk førsterekke med Greg Scott, Anton Rödin og Bill Sweatt, men resten av rekkene er ikke av samme kaliber. De må også få skikk på et forsvar som tidvis har vært lekk denne sesongen.

I gårsdagens kamp borte mot Växjö klarte Brynäs seg brukbart i to perioder, men spillerne ble ifølge rapportene nokså møre i siste periode. Til slutt endte oppgjøret med 2-4-tap for Brynäs. Det ble altså ingen «Bulan»-effekt på direkten.

Leksand tapte 0-4 for serieleder Skellefteå torsdag, men tok to meget verdifulle seiere over Modo og Örebro de to runden før det og ligger på samme poengsum som dagens motstander.

Brynäs har vunnet sine to hjemmekamper mot Leksand denne sesongen, men Leksand vant på hjemmebane i november.

Leksand vet at Brynäs-spillerne er slitne etter gårsdagens kamp og kommer garantert til å gå ut i hundre for å kverne i stykker ligaens svakeste bortelag. Vi spiller H til her.

Samlet odds for dobbelen: 3,84.