Valencia's manager Marcelino Garcia Toral gjør helt sikkert endringer i sin lagoppstilling til kveldens Copa del Rey-kamp borte mot Las Palmas.
Valencia's manager Marcelino Garcia Toral gjør helt sikkert endringer i sin lagoppstilling til kveldens Copa del Rey-kamp borte mot Las Palmas. Foto: Curto De La Torre (AFP)

Spreke outsiderspill i Copa del Rey

Det er åttedelsfinaler i Copa del Rey i kveld og vi lanserer et par spreke outsiderspill.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips Premier League: Arsenal må gå for seier
Oddstips Spania:
Spreke outsiderspill i Copa del Rey
V76 Bjerke:
Gigantisk jackpotkveld med 1 480 584 kr ekstra
V4 Østersund
: Lunsj med stort potensial
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien

Onsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i Premier League-kampen mellom Arsenal og Chelsea. Ellers er det toppkamp i Portugal mellom Benfica og Sporting Lisboa og det er en del kamper fra Copa del Rey i Spania. På hockeyfronten er det blant annet runde i Hockeyallsvenskan og det er et par kamper i NHL. I Tour De Ski er det sprint som står på menyen og gledelig nok har også Norsk Tipping lagt ut oddser på kvalifiseringen til det tredje rennet i Hoppuka i Innsbruck.

Las Palmas - Valencia H 3,05 (spillestopp kl 20.55)


Det er åttedelsfinaler i Copa del Rey denne midtuken og her spilles det hjemme/borte og det er første kamp denne uken.

Las Palmas har hatt en meget svak første halvdel i La Liga og ligger sist halvveis med 11 poeng. Kun to av åtte hjemmekamper er vunnet. Eliminerte Deportivo La Coruna i 16-delsfinalen etter å ha vunnet 4-1 borte i det første oppgjøret.

Etter en sterk høst og sviktet Valencia i de siste oppgjørene før juleferien. Var faktisk ubeseiret på de 13 første seriekampene, men endte opp med å tape tre av de fire siste seriekampene og er falt til 3. plass på tabellen.

Begge lagene kommer garantert til å rotere litt på laget i kveld. Vi setter pengene på at hjemmelaget tar første stikk til flotte 3,05 i odds.

Cadiz - Sevilla H 5,00 (spillestopp kl 20.55)


Cadiz ligger på 2. plass i Segunda etter ca halvspilt sesong, men det er som vanlig rekordjevnt på nest øverste nivå i Spania. Kun tre poeng skiller fra Cadiz på 2. plass til Lugo på 7. plass. Har levert 5-4-1 på hjemmebane i seriespillet. Møtte La Liga-laget Real Betis i 16-delsfinalen og etter å ha tapt hjemmemøtet med 1-2, gikk de hen og vant borteoppgjøret med 5-3.

Sevilla har fått ansatt velkjente Vincenzo Montella som ny manager i julen. Sevilla avsluttet med kun ett poeng på de tre siste seriekampene før juleferien og er som vanlig veldig mye bedre hjemme (6-2-0) enn borte (3-0-6). Men er på en fin 5. plass i serien. Tok seg greit videre til åttedelsfinalen etter å ha eliminert nivå 3-laget Cartagena i 16-dels finalen.

5,00 i hjemmeodds på at Cadiz kan vinne første oppgjør må da være overodds og vi må teste et spill på hjemmeseieren her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør