Foto: hesteguiden.com

Sprinter hjem finalen?

Ja, på en distanse som trolig er den optimale, tror vi vår banker for dagen endelig får smake seierens sødme.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Absolutt toppform holder i hvert fall 4 Kjølstad Jo To i den femte avdelingen, og fra et perfekt fjerdespor bak startbilens vinger skulle alt ligge til rette for at Rigel Jo-sønnen leder sitt løp rundt om. Vi tror nemlig at kusk Ragnhild Sveen i et forsøk på å holde utvendige 5 Linnrappen fra livet ned startsiden, samtidlig da overflyr innersporets 1 Prinse Baus, og med et slikt scenario tror vi sterkt på at årets første fulltreffer sitter der. 6-åringen var fryktelig uheldig som vår friske DD-banker i den siste starten (ble sjenert til galopp etter en snau runde), men avslutningen til fjerde på fine 28.0 full vei var det virkelig stil over.

Supermelding!
Forusi går ga vi våre lesere glitrende info, som gikk i mot en av dagens største favoritter Keep On Flying, og de som kjøpte det største DD-forslagetkunne således kvittere ut hyggelige 1260 kroner!

Tre hester gjør opp?
Ja, vi satser i hvert fall på at vinneren er å finne blant våre tre utvalgte i den tredje avdelingen. Dokumentert toppform har duoen 6 Høiby Rutta og 8 Ravnfaks, og med litt flyt på veien dukker de begge opp i striden helt der fremme. Førstnevnte varslet vi for sist, og avslutningen til fjerde fra køen var det lite å utsette på. Sistnevnte jobber på, og triumfen i den siste starten på fine 29.8 over velvoksende 2500 meter var av det solide slaget. En stor outsider finner vi form av 2 Rinde Rappen, når Asbjørn Mehla setter seg opp bak den litt uvillige Moe Odin-sønnen, som foreløpig kun er markert på skarve 12 % av de innleverte kupongene!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Objektene
En naturlig favoritt i innledningen er 14 Mediaas Odin mot mildt sagt begredelig motstand, men 40 meter tillegg på dagens arena er uansett aldri enkelt. En spennende start i ny regi gjør 9 Omer Borken, og 5-åringen som har vært svært positiv i sine to siste starter er etter vårt syn alt for lite spilt som en foreløpig 9-prosenter!

Klart mest stabil av favorittene i den andre avdelingen er 4 Turbo Loke, men autodebut gjør det hele litt usikkert. Tilbake etter litt pause med strålende treningsrapporter i ryggen kommer 2 Turbo Prins, og Drillo-sønnen som var ute i klart tøffere omgivelser før hvilen er veldig spennende som en foreløpig 13-prosenter!

Ungdommen skal i ilden i V5-4, og det vil trolig bli laddet på flere hender innledningsvis, noe kapable 9 Hitch Hiker trolig vil profitere på til slutt. Super Arnie-sønnen står veldig fint inne i løpet, og med flotte rygger fra start bør det ligge an til en kremreise undervis, for 5-åringen som er alt for lite spilt med sine 22 %! 10 Mi Mi er tilbake etter litt pause, og Carmody Lobell-datteren er en selvskreven gardering mot passende motstand.

Ekspertforslag
Til løpene i Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 300 og 1026 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

PS!Legg merke til at innleveringsfristen for V5 til løpene i Drammen er kl. 16.10!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus