Harry Kane var i fyr og flamme i Tottenhams 5-3-seier over Chelsea og kan være den stabile målprodusenten klubben manglet forrige sesong.
Harry Kane var i fyr og flamme i Tottenhams 5-3-seier over Chelsea og kan være den stabile målprodusenten klubben manglet forrige sesong. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Spurs har noe på gang

Optimismen er tilbake i Tottenham, og vi tror på borteseier i kveldens London-derby.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Dagens dobbel:
  Det lukter League One av Leeds
Oddstips 2:
  QPRs utrolige statistikk
Oddstips 3:
Valencia på medaljejakt
Tippetips:  
Newcastle skal få kjørt seg
Tour de Ski:
  - Weng burde vært favoritt
Skiflyging Kulm:
  Prevc skal være klar favoritt
V75 Biri lørdag:
  Tjomsland byr på en Kjempe
V4 Romme: Norgeskjenning som duger
V65 Odense: Mønster fikser lørdagskvelden

Lørdagens langoddsprogram er spekket med spennende vinteridrett, men det er også full rulle i Premier League, Championship, La Liga og Serie A og hockeyligaene Get-ligaen, NHL og SHL.

Dagens oddstips

Crystal Palace - Tottenham B


Alan Pardew fikk en komfortabel debut som Palace-manager i 4-0-seieren over Dover i FA-cupen forrige helg. Laget fikk ikke så mye ballberøring borte mot Villa forrige serierunde, men klarte 0-0. Runden før ble det samme resultat borte mot QPR.

Ligger tredje sist på tabellen, men har bare ett poeng opp til West Bromwich på sikker plass.

Kaptein Mile Jedinak og kantspilleren Yannick Bolasie er på landslagsoppdrag og mister de neste kampene. James McArthur er trolig tilbake etter å ha stått over cupkampen grunnet en smell, men det ser ut til at Marouane Chamakh fortsatt her litt igjen før han er klar etter strekkskaden.

Tottenham stilte med en del reserver i 1-1-cupkampen borte mot Burnley forrige helg. Den store helten i Chelsea-kampen første nyttårsdag, Harry Kane, kom inn etter sidebytte, men endte ikke på scoringslisten denne gangen.

Laget har 4-2-0 på de siste seks i serien og har klatret til femteplass.

Den amerikanske landslagsforsvareren DeAndre Yedlin kan debutere i dag etter overgangen fra Seattle Sounders. Erik Lamela og Ryan Mason rekker trolig ikke kampen, og Nabil Bentaleb er på landslagsoppdrag.

Det har vært mye frustasjon blant Tottenham-fansen det siste året, men laget har hevet spillet flere hakk den siste tiden og fremstår som et langt giftigere lag enn hva som var tilfelle i 0-0-kampen mot dagens motstander på White Hart Lane for en drøy måned siden. Det ser også ut til at manager Mauricio Pochettino har klart å dyrke frem en stabil målscorer i Harry Kane.

Crystal Palace er ligaens nest svakeste hjemmelag, mens Tottenham har sterke 5-2-2 på bortebane. Vi gir et revitalisert Spurs gode vinnersjanser i kveldens kamp og spiller B til 2,00.