*Nettavisen* Sportspill.

Stabæk har livtak på Viking

I KALASFORM: Stabæk og Ohi Omoijuanfo er i knallform og slo Strømsgodset borte på 16. mai. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Står med syv poeng på de siste tre innbyrdes mot formsvake Viking.

22.05.17 10:07

En super uke ble avsluttet med en like super søndag. To av fire oddstips gikk inn, Ranheim til flotte 2,75 i odds og Lyngby til enda mer spennende 3,45. Uke 20 ble en eneste stor opptur og endte på knallsterke 158 % tilbakebetaling.

Dermed har vi nesten tatt igjen det tapte etter en svært svak innledning på mai måned. Tilbakebetalingsprosenten på månedens 75 oddstips er nå 94. Nå skal vi jobbe hardt for å ende i grønt også i mai.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 2: Djurgården sliter i Stockholm-derbyet
Oddstips 3: For spennende odds på IFK-tap

V5 Bjerke: Sjelden banker fra Fladen
V4 Dannero: Spennende lunsjomgang fra Sverige
V65 Leangen: Kristine med overlegen V65-banker

Mandagens langoddsprogram har en del godbiter. Stabæk tar imot Viking i Eliteserien og tre kamper pryder Allsvenskan-menyen, deriblant stockholmsderbyet mellom Djurgården og AIK. I NHL har Nashville Predators mulighet til å sikre finaleplass i kamp seks mot Anaheim Ducks.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Stabæk + Over 2,5 mål i Elfsborg - Jönköpings Södra, samlet odds 2,63.

Stabæk - Viking, H 1,70
Vertene har fått en knallstart på årets sesong, og med unntak av et par stygge glipptak mot Haugesund og Sogndal, fortjent å stå med 17 poeng på ni kamper. Med seier i dag vil de være bare poenget bak serieleder Rosenborg.

Vertene var det beste laget og tok fortjent seieren 2-1 borte mot normalt hjemmesterke Strømsgodset på 16. mai - en flott måte å ende en tre kamper lang rekke uten seier på.

På eget gress har de 3-1-1 så langt. Sarpsborg 08, Aalesund og Odd er slått, Rosenborg klarte så vidt å berge 0-0 og de røk 0-3 for Haugesund. Vertene kan stille uendret fra sist, men Hugo Vetlesen imponerte i Drammen og er aktuell for retur til startoppstillingen.

Siden Stabæks opprykk tilbake i Eliteserien i 2013 har de klart seg bra hjemme mot Viking. Det ble uavgjort i 2014, men vertene har så vunnet de to siste tilsvarende kampene.

Gjestene fikk et oppsving og så klart forbedret ut for noen runder tilbake, men de siste tre kampene har de spilt sesongens svakeste fotball. Alle tre er tapt, senest 1-2 hjemme for Aalesund på 16. mai.

På reisefot har de kapret ett poeng fra fire kamper, til alt overmål borte mot Brann. De har tapt for Sogndal, Sarpsborg og Vålerenga med en samlet målforskjell på 0-8.

I det minste plages ikke Burchnall av noen fravær i dag.

Stabæk har åpnet sesongen klart best av disse to og har spillemessig sett svært sterke ut. Det bør gi gode seierssjanser mot et Viking-lag uten form eller selvtillit, vi spiller H til 1,70.

Over 2,5 mål i Elfsborg - Jönköpings Södra, 1,55
Denne kan ikke singelspilles. Elfsborg er Allsvenskans klart mest målrike lag så langt og snitter fire per kamp de spiller. Hele åtte av ni kamper har innfridd over 2,5 mål og de siste fire har alle endt med dette utfallet.

Magnus Haglund er under et visst press etter en svak sesongåpning og er nødt til å jage seieren her. Men det er defensivt de sliter, 18 baklengs på ni kamper er overgått kun av elendige Kalmar.

Selv om det ikke er like mye målfest for gjestene, vet de også å score mål. Deres siste fire kamper har alle gått under 2,5 mål og det taler således mot vårt spill. Men ettersom de fem første kampene gikk over, har de gått over 2,5 i mer enn halvparten av sine kamper.

Mot et offensivt Elfsborg-lag vil det komme gode kontringsmuligheter og vi tror dette blir en åpen og målrik kamp. Over 2,5 mål spilles til 1,55 i odds og gir oss totaloddsen 2,63 på vår dobbel.

Klikk her for å levere!

Annonsebilag