Stabæks trener Bob Bradley intervjues etter sist helgs 1-0 seier hjemme mot Molde.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Stabæks trener Bob Bradley intervjues etter sist helgs 1-0 seier hjemme mot Molde. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Stabæk fortsetter medaljejakten

Det er ingen tegn til formsvikt hos Stabæk, og selv om laget møter et desperat Mjøndalen lørdag kveld, går det mot tre nye poeng for bæringene.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackburn lørdagens beste spill
Oddstips 2: Hoffenheim til sprek odds
Oddstips 3: Floppet i England - suksess i Frankrike
Tippetips: Mourinho under kraftig press
V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå
V65 Jarlsberg: Malmin for tredje gang denne uken
TV-fotball: Superhelg for alle fotballelskere

Et herlig langoddsprogram venter oss denne lørdagen, der det er aktivitet i alle de store ligaene rundt omkring i Europa. I tillegg er det en rekke ishockeykamper på programmet og det er flere fine objekter.

Mjøndalen - Stabæk B 1,90
1-2-7 på de siste ti seriekampene for Mjøndalen, men da nedrykksrivalene Tromsø (1-4-5) og Start (0-2-8) ikke er i noe bedre form, er det mer eller mindre status quo i bunnstriden i Tippeligaen. Fem serierunder før slutt er det kun målforskjellen som skiller til Start på kvalikplassen og kun ett poeng opp til Tromsø på sikker plass. Bruntrøyene har tre av de fem siste på bortebane og har Aalesund hjemme i tillegg til Stabæk. Vant hjemme tredje sist mot Haugesund (og står totalt med 4-3-6 hjemme).

Stabæk har klart seg bedre etter at Diomande ble solgt til Hull og holder andreplassen og har fire poeng ned til Godset på tredje og fem poeng ned til Odd på fjerdeplassen. Tre av de fem siste seriekampene er på bortebane, men motstanden ser overkommelig ut. Viktige Muhammed Keita måtte ut med skade mot Molde søndag, men ventes klar igjen til denne kampen. 6-3-3 på bortebane.

Mjøndalen kjemper for tilværelsen, men har tapt hjemme for Odd (3-6), Strømsgodset (2-4) og Vålerenga (0-1) sine siste hjemmekamper. Stabæk er minst på høyde med disse, og da er 1,90 for et medaljejaktende Stabæk klart godkjent betaling.

Chelsea - Southampton over 2,5 mål - Ja 1,75
Lørdagens Premier League er alt annet enn lettløste og derfor tyr vi til et målspill i denne kveldskampen.

14. plass etter meget svake 2-2-3 på de sju første seriekampene for Chelsea, som røk 1-2 borte for Porto i Champions League tirsdag kveld. Sist lørdag var laget bakåp 0-2 borte mot Newcastle, men berget i det minste ett poeng. Har innledet med svake 1-1-1 på Stamford Bridge. Diego Costa soner fortsatt karantene og førstekeeper Thiabut Courtois mangler fortsatt. Bortsett fra 2-0 seieren hjemme mot Arsenal, har samtlige av Chelseas seks øvrige Premiere League-kamper endt over 2,5 mål denne sesongen.

Southampton lanserte vi som et godt oddsobjekt hjemme mot Swansea sist lørdag og Ronald Koemans gutter innfridde med en overbevisende 3-1 seier. Det sendte Soton opp på 10. plass på tabellen etter 2-3-2 på de sju første. Med mannskapet ser det ikke så verst ut utenom Fraser Forster og Florin Gardos som fortsatt er ute. To av tre bortekamper for Southampton denne sesongen har endt med 0-0, men de to siste kampene til Southampton har vært målrike (3-2 og 3-1).

1,75 for at denne kampen ender med tre scoringer eller mer, er faktisk ikke så verst odds.

Kombinert med seier til Stabæk ender vi opp med en dobbelodds på 3,33.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus