Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg må mane sine gutter til dåd i kveldens hjemmekamp mot Molde.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg må mane sine gutter til dåd i kveldens hjemmekamp mot Molde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Stabæk må omstille seg

Stabæk var best i det meste i semifinalen mot Rosenborg på Lerkendal, men tapte. I kveld tar laget imot et "ferdigspilt" Molde hjemme på Nadderud.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Siste sjanse for Sandefjord
Oddstips 3: Fredrik er med på leken
Oddstips 4: Oppturen fortsetter for Moyes
Tippetips: Viking på defensiven
V75 Solvalla: Ekstra V75 med millionpott
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Superfint langoddsprogram søndag og på forhånd ser det mer spennende ut enn lørdagens. Flere hyperinteressante tippeligakamper står på programmet, likeså i OBOS-ligaen. Utover dette er det fotball rundt det meste av Europa.

Southampton vant (2,00 i odds), Stoke vant (2,45 i odds), Napoli vant (2,25 i odds) og Marcus Pedersen scoret mål igjen (2,00 i odds) for Strømsgodset og alle våre hovedobjekter innfridde dermed lørdag.

Stabæk - Molde H 2,35 (spillestopp kl 19.55)
Tross en heroisk innsats så røk Stabæks cupfinaledrøm borte mot Rosenborg onsdag kveld. Trolig hadde bæringene fortjent cupfinalebilletten også. Nå gjelder det å ladde om, for i seriespillet er Stabæk truet av både Viking, Odd og Strømsgodset i kampen om medaljene. Solide 8-2-2 hjemme på Nadderud.

Molde vant sist helgs storkamp hjemme mot Rosenborg i Tippeligaen (som vi også lanserte som et oddstips). Men etter bortetapet mot Strømsgodset i hengekampen onsdag (som vi også lanserte som et oddstips), er medaljehåpet ute for Molde denne sesongen og laget kan legge alt fokus mot grupperspillet i Europa League. Moderate 5-3-4 på bortebane.

Hjemmelaget har motivasjonen, har kapasiteten og skal ha flott vinnersjanse mot et Molde-lag i Europa League-modus.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus