Fredrik Brustad (i midten) og Franck Boli er trolig Tippeligaens raskeste spisspar.
Fredrik Brustad (i midten) og Franck Boli er trolig Tippeligaens raskeste spisspar. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Stabæk sprinter mot cupfinale

Lynraske Brustad & Boli kommer til å gjøre Haugesund-forsvarerne svimle i kveldens kvartfinale.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips: 
Glipper det for Molde?
Oddstips 2: Klarer Hødd å reise seg?
Langskudd:
  Ondt blod mellom Dortmund og Bayern
V65 Bjerke:
Vanvittig jackpot i kveld
V4/V5 Täby:
Ti strake i Norge - ikke vunnet i Sverige

Onsdagens  oddsprogram er av det meget spennede slaget, med kvarfinaler i den hjemlige cupen, 20. runde i 1. divisjon og supercupkampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München som noen av høydepunktene.

Dagens oddtips 1

Stabæk - Haugesund H


Det er to formsterke lag som møtes i denne kvartfinalen i cupen. Stabæk har på imponerende vis klart å heve seg etter en skikkelig down-periode som var i ferd med å sende bæringene ned i nedrykksstriden. Slo RBK 4-1 forrige hjemmekamp, mens det ble 2-2 borte mot Molde i helgen. Ligger nå på niendeplass med 23 poeng.

Trener Bob Bradley kan glede seg over en skadefri tropp, og nykommeren Magne Hoset er tilbake i troppen etter at han ikke var berettiget for spill mot Molde. Veteranen er akkurat det Stabæks midtbane trengte – en rutinert og smart spiller som kan fôre lagets superhurtige spisspar Fredrik Brustad (4,57 på 40-meteren) og Franck Boli.

Duoen har virkelig funnet scoringsformen i det siste, og duoen står med til sammen 16 mål og 6 målgivende i serien.

Haugesund fikk en meget tung start på sesongen, noe som delvis skyldtes at toppscorer Christer Gytkjær slet med å komme i form grunnet skader. Dansken har kommet som et skudd i sommer og har bidratt sterkt til at laget har flotte 3-2-0 på de siste fem seriekampene. Det skiller nå to poeng opp til dagens motstander, og man har tre poeng ned til Aalesund på nedrykkskvalik.

Per Morten Kristiansen, Michael Haukås, Pontus Engblom og Emmanuel Ekpo er uaktuelle i kveld.

Dette kan fort bli en målrik affære, og 1,65 i odds på at det blir scoret tre mål eller mer i kampen kan være et interessant spill. Vi tror imidlertid at Stabæk følger opp den knallsterke 4-1-kampen mot Rosenborg med en ny hjemmeseier og spiller H til 2,15 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus