*Nettavisen* Sportspill.

Start kan sjokkere i hovedstaden

Stortalentet Kristoffer Ajer er en av dem som må stå frem for Start borte mot Vålerenga fredag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Både Bodø/Glimt og Aalesund har kommet formløse til Ullevaal denne sesongen og tatt tre poeng mot Vålerenga. Start er i samme situasjon.

25.09.15 10:56

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Hovland på opprykksjakt
Oddstips 2: Må bryte ned Frankrikes tøffeste forsvar
V75 Klosterkogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V65 Biri: To bankere innleder superhelgen
V65 Solvalla (fredag ettermiddag): To bankere mot lukene
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En strålende helg står foran oss med et meget rikholdig langoddsprogram. Nettavisens oddstips har vært meget solide de siste ukene og da er det bare å håpe at den gode tipsflyten fortsetter også denne helgen. Fredag er det både Tippeliga, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Championship-fotball på programmet. I tillegg er det et par kamper fra den svenske eliteseieren i ishockey og en rekke kamper fra fransk Ligue 2 på programmet.

Vålerenga - Start B 5,65
Starts bortestatistikk på 1-3-8 og sju tap på de åtte siste kampene, er definitivt ikke gode argumenter for å foreslå spill på borteseier i denne kampen.

Men hjemmelaget er ikke i spesielt god form, selv om det 1-0 seier borte mot Mjøndalen sist helg. Med 39 poeng er det også kun fem poeng opp til Viking på 3. plass, men all den tid Odd på fjerde også har 44 poeng og Godset på femte har 43 poeng, skal det svært mye til for at Vålerenga får medaljer denne sesongen. Hjemme har laget faktisk ikke bedre enn 6-0-6, og det er verd å minne om at de har tapt hjemme for Aalesund (femte serierunde - etter at Aalesund hadde innledet med tre tap og en uavgjort) og Vålerenga har tapt hjemme mot Bodø/Glimt (26. august og Glimt på det tidspunktet stod med 2-2-9 totalt i serien og var helt formløse).

Start fikk endelig et poeng igjen sist helg og all den tid både Mjøndalen, Tromsø og Sandefjord heller ikke tar poeng i bunnstriden, holder fortsatt sørlendingene hodet over vannet. Målforskjellen skiller til Mjøndalen på kvalikplass og kun ett poeng er det ned til Tromsø på direkte nedrykk. Har et tøft kampprogram igjen. I neste serierunde venter Rosenborg hjemme, så det bortekamp mot Sandefjord, hjemmekamp mot Mjøndalen, bortekamp mot Stabæk og laget avslutter hjemme mot Molde.

Både Aalesund og Bodø/Glimt har altså kommet til Ullevaal stadion helt formløse tidligere denne sesongen og vunnet. Start er i samme situasjon og har vunnet to av de siste fem tilsvarende på Ullevaal.

Vi sender ut en realt langskudd i retning Sørlandet og spiller borteseier til spreke 5,65 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag