*Nettavisen* Sportspill.

Steintøft for Tarjei

Tarjei Bø har vist fine takter hittil, men får det tøft mot russeren Anton Shipulin på søndagens fellesstart. Foto: Geir Olsen (NTB scanpix)

Tarjei Bø holder solid form om dagen, men får det knalltøft mot russeren Anton Shipulin på søndagens fellesstart i Pokljuka.

20.12.15 18:58

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Mer norsk suksess i Tyskland
Oddstips 2: Målrik VM-finale for Norge
Oddstips 3:
Lyon ikke i nærheten av gammel storhet
Oddslangskudd: Watford langtfra sjanseløse mot Liverpool
Tippetips:
Atletico Madrid jakter tabelltopp
V65 Jarlsberg: Marius kusker V65-bankeren
V4/V5 Täby:
Galoppen ringer julen inn
V64 Ørebro: Jackpot med Goop i hovedrollen

TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

Etter en svært god fredag for Nettavisen/Sportspills oddstips, ble det enda bedre klaff lørdag. Dobbelen med over 2,5 mål i kampen Everton - Leicester kombinert med seier til Brentford (totalodds 2,88) satt klokkerent, vår spanske dobbel med seire til Espanyol og Deportivo La Coruna (totalodds 3,61) likeså, og i Pokljuka innfridde Simon Schempp vårt vinnerspill (odds 2,50).

Søndagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Håndballfinalen mellom Norge og Nederland er det soleklare høydepunktet for oss nordmenn, og i tillegg er det en rekke herlige vintersportdueller. Legg til en bråte med interessante fotballkamper og det er bare å glede seg til en fantastisk sportssøndag.

Anton Shipulin - Tarjei Bø H 1,60
Samtlige tre tips til skiskytingsøvelsene i Pokljuka har gått inn hittil og søndag tester vi en ny dobbel.
Det er fellesstart for både menn og kvinner i Pokljuka søndag og russeren Anton Shipulin vant denne øvelsen sist sesong. Har også vist fantastisk fin form i det siste, og spesielt farten i sporet er kanonbra om dagen. Sist helg var Emil Hegle Svendsen sjanseløs på sisteetappen på stafetten i Hochfilzen og på lørdagens jakstart, hadde Shipulin ingen problem med å hente Tarjei på sisterunden og gå seg inn til 3. plass. Slik styrkeeorholdet mellom disse to ser ut i øyeblikket, er Tarjei helt avhengig av at Shipulin skyter flere bom (trolig to mer), da farten til Shipulin er så høy i sporet. Dette må være klar fordel meget formsterke Anton Shipulin som også trives svært godt i Pokljuka. 1,60 på duellseier til Shipulin må være spillbart i denne duellen.

Hilde Fenne - Federico Sanfillipo H 1,75
Så fikk endelig Hilde Fenne sitt internasjonale gjennombrudd. En flott 18. plass på sprinten fredag, ble fulgt opp av en enda bedre jakstart lørdag og vossajenten gikk seg opp til 8. plass, etter kun to bom. Det var solid og i dag er det jaktstart.

Der er Fenne satt i duell med italienske Federico Sanfillipo som tok en sensasjonell andreplass på sprinten i Østersund (hadde svært gode langrennsforhold den dagen). Sanfillipo skjøt åtte bom på den påfølgende jaktstarten og endte på 44. plass. I Hochfilzen forrige helg ble det 73. plass på sprinten (4 bom), og dermed fikk hun ikke gå jaktstarten. 21. plass på sprinten fredag (1 bom) og var drøye fem sekunder bak Fenne der (som hadde en bom mer). Falt ned til 27. plass på jaktstarten i går etter fire bom (hele 2,09 bak Fenne - som altså hadde to bom).

Utregningsmessig skal Fenne minimum tåle en bom mer enn Sanfillipo på dagens fellesstart, kanskje også to og det må være soleklar fordel Hilde Fenne i denne duellen. 1,75 på duellseier til Hilde Fenne ser gavmildt ut på forhånd.

Søndagens skiskytingsdobbel med duellseire til Anton Shipulin og Hilde Fenne gir oss en samlet odds på 2,80.

Annonsebilag