*Nettavisen* Sportspill.

Sterk dame ordner hat-trick?

Vi satser på at andrevalget 12 Lykkesiv og Claus Olsen ordner nye gevinster på Bergen Travpark i kveld.

03.04.08 18:37

Klikk her for vårt V5-tips m/løpskommentarer

Nettavisens tipsere er i storslag om dagen og i kveld er det muligens klart for et ekte hat-trick. Gårsdagens glitrende V65-tips signert Håkon E. Hansen ga overskudd på alle tre forslag samt riktig DD på en spilt rekke til 7.5 ganger innsatsen. Totalt kunne våre spilleforslag bokføre et netto overskudd på over 15.000 kroner. Håkons Forustips på tirsdag var heller ikke å kimse av da også de ga overskudd all over, og totalt 5.000 i pluss.

I dagens lunsjtrav fra Bjerke så Ove ut til å kopiere bedriften med å få inn samtlige spilleforslag, men Suveren klarte ikke brasene i V5-finalen. Ove hadde dog med 40-oddseren Bello på det store forslaget til 1.350 kroner - og dermed ble det 10.000 i nettogevinst til de som satset på våre tips.

Totalt har Nettavisens traveksperter dermed spilt inn ca 30.000 kroner netto på de siste tre spillene det er levert tips til.

Undertegnede har dermed litt å leve opp til før kveldens V5-omgang i Bergen, og det vanker nok litt stikk om det går den veien høna sparker...hørte jeg Pål sine høner.

Lykkesiv avgjør på styrken?
Vi er ikke snauere enn at vi bankerspiller mot en av dagens største favoritter, 13 Skøien Pjokken i V5-4. Pjokken skuffet på tirsdag og står dessuten vondt til på lengste tillegg. Uansett tror vi hun hadde fått problemer med å tukte vår banker som for første gang skal ut på stayerdistanse - hun er helt klart den sterkeste i feltet, og feilfritt tror vi ingen kan stå i mot henne tilslutt. Siden hun kun er markert på 40% av bongene (mot favorittens 77) kan det borge for fine penger i kveld igjen.

Det første løpet er vidåpent og vi stryker kun tre hester. Deretter skal vi stifte bekjentskap med tre favoritter som alle kommer ut fra spor tre, og som akter å lede løpene sine hele veien. Det er dog visse ankepunkter mot alle favorittene, og på storbongen garderer vi alle tre.

3 Maxwill C.N. kommer ut etter vinterhvile, og møter sjaber motstand i V5-2. Er Austevoll-traveren i nogenlunde skikk skal danskeimporten ha en god sjanse, og 4-åringen blir vår andrebanker på de to minste forslagene.

Santa-Claus
3 Star Star V. så fin ut i årsdebuten, men kommer ikke til dekket bord i den andre avdelingen. Vi synes løpet er jevnt og streker faktisk for seks hester på samtlige forslag - også 4 Dark Dream som bare er markert på 4 prosent av bongene. Så mye dårligere enn de andre ikke hesten til vår bankerkusk Claus Olsen, og den som ikke drømmer.... Her er forøvrig 5 Neven Monochrome blitt sent strøket, slik at vi reduserer de opprinnelige bongene en smule.

Etter at nevnte Olsen forhåpentligvis har loset Lykkesiv inn til seier skal 3 T`S Di Mucho forsvare sitt store favorittstempel i V5-finalen. Wassberg-hoppa har vært meget god to ganger på rad, men som dagens største favoritt stoler vi ikke på 7-åringen som tidligere har prestert veldig variabelt. Vi tror det holder med fire streker, og igjen sitter Olsen bak vår lille luring, 5-prosenteren 12 Sunflare. Dersom det blir hardt tempo i front, kan den spurtsterke vallaken komme med en skikkelig overraskelse. Selskapet er ikke verre enn at 6-åringen slår disse dersom formen er påplass.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 300 og 1.200 kroner.

Det mellomste forslaget er en samlebong på 30 rekker der vi prøver å ta V5 ti ganger. Her har vi tatt en råsjanse ved å kun spille to hester i den vidåpne V5-innledningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.