Gonzalo Higuain, Napoli.
Gonzalo Higuain, Napoli. Foto: Ciro De Luca (Reuters / NTB scanpix)

Sterke hjemmelag får tillit

To sterke hjemmelag i Spania og Italia får tillit på vår spreke oddsdobbel søndag kveld.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
VM skiskyting: Johannes kan bli VM-konge
Oddssingel: Di Natale må finne tilbake til scoringsformen
Oddsdobbel 1: Midtjylland jakter seriegull
Tippetips: Liverpool marsjerer mot Wembley
V64 Mantorp: Favoritter i trøbbel
V65 Sørlandet:
Hamre presenterer ny kanon
Nabolaget: Vet ikke at han har vunnet 1,3 mill

Søndagens langoddsprogram består av FA-cup fra England og ellers toppfotball fra både Spania, Tyskland, Italia og Frankrike. Ishockeysluttspillet her hjemme ruller videre og i Kontiolahti fortsetter VM i skiskyting med jaktstart. I tillegg er det distanserenn i Lahti for båed menn og kvinner.

Det ble en strålende lørdag for de som fulgte våre oddstips. Dobbelen med seire til Elche og Bastia satt rett inn, til meget respektable 4,40 i odds. Det samme gjorde singelspillene på Nottingham Forest (2,75 i odds) og spillet på at Johannes Thingnes Bø tok medalje på VM-sprinten (1,75 i odds på den og Bø ble som kjent verdensmester).

Villarreal - Celta Vigo H 1,85 (spillstopp kl 18.55)
Villarreal spilte en meget god kamp i 1-1-oppgjøret borte mot Real Madrid forrige runde, men ble slått ut av semifinalen i Copa del Rey av Barcelona onsdag. Hadde en vanskelig utgangspunkt med 1-3 fra bortemøtet, og gjorde faktisk noen rokeringer på mannskapet til den kampen.

Er videre i Europa League etter å ha beseiret Salzburg i 32. delsfinalen og har for tiden et meget tett kampprogram. Men hjemme er laget sterke (9-0-3 hittil denne sesongen). Dersom Valencia taper sin bortekamp mot Atletico Madrid og Villarreal vinner denne, skiller det kun fem poeng opp til Valencia på den viktige 4. plassen etter denne runden. Møter Sevilla hjemme i Europa League torsdag. 

I kveld er Eric Bailly og Bruno Soriano er ute med skade, mens Denis Cheryshev og Antonio Rukavina er tilbake (kilde Petter Veland).

Selv om det bare ble 1-1 hjemme mot bunnlaget Elche forrige runde, er Celta inne i en fin periode (3-2-0 på de siste fem kampene). Ligger på åttendeplass, to plasser bak dagens motstander, men det skiller hele 12 poeng mellom lagene. Ikke like gode borte (3-4-6) som hjemme (3-4-6), Viktige Michael Krohn-Dehli er skadet.

1,85 på at Villarreal tar sin sjuende strake hjemmeseier er godkjent betaling, men vi tar med en kamp fra Serie A på dette spillet.

Napoli - Inter H 1,80 (spillstopp kl 20.40)
Napoli sikret seg et godt utgangspunkt før returmøtet med Lazio i semifinalen i Coppa Italia med 1-1 på bortebane onsdag. Tapte 0-1 for Torino forrige seriekamp og kjemper en tøff kamp med Lazio og Fiorentina om tredjeplassen som gir Champions League-kvalik til høsten, men har heller ikke mer enn fire poeng opp til Roma på andreplass. Solide 7-3-2 hjemme i Napoli. Ingen nye fravær for Napoli etter onsdagens cupkamp.

Inter er inne i en meget god periode, til tross for at det ble hjemmetap mot Fiorentina sist søndag. Er videre i Europa League etter å ha slått ut Celtic over to kamper og ligger på niendeplass i Serie A med 35 poeng, og har ikke mer enn sju poeng opp til Fiorentina på 5. plass. 4-5-4 på bortebane. Heller ikke Inter har nye fravær siden sist helg. 

Samlet odds på denne dobbelen blir da 3,33 og innleveringsfristen er kl 18.55.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus