Gå til sidens hovedinnhold

Sterke hjemmelag innfrir

Både Real Sociedad og Villarreal er sterke på hjemmebane og spilles i lørdagens spanske oddsdobbel.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Leicester har kommet seg over sjokket
Dagens langskudd: QPR kan ryste United
Tippekupong: Alle penga på Chelsea
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
V75 Klosterskogen:
Dobbel sjuerpott gir kanonomgang

Vi har en herlig langoddslørdag foran oss med flotte kamper fra England og ellers fotball fra både Italia, Spania, Frankrike og Nederland. En god vintersport er det også på lørdagens liste.

HTML EMBED

Real Sociedad - Rayo Vallecano H 1,75
Fra Spania byr vi på en dobbel denne lørdagen, der to formsterke hjemmelag får tillit. David Moyes har fått fin sving på Real Sociedad og laget har faktisk slått både Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid på hjemmebane denne sesongen. Elendige 0-5-4 på bortebane gjør at laget ikke har mer enn 19 poeng, for hjemme står laget med 4-2-3. Kun tre poeng ned til streken. Markel Bergara og Esteban Granero er begge tilbake fra karantene til kveldens oppgjør og det er kun Carlos Martínez og David Zurutuza som er ute.

Rayo Vallecano har ett poeng mer (20) og ligger på 11. plass. Meget spesielle 2-1-6 på hjemmebane og ustabile 4-1-4 på bortebane. Men har ikke bedre enn 2-0-4 på de siste seks seriekampene. Emiliano Insúa, Antonio Amaya og Zé Castro er alle tilbake i troppen siden sist, og dermed er det kun Leo Baptista som mangler for Vallecano.

Formsterke Real Sociedad skal ha bra sjanse til tre nye poeng her og spilles til godkjente 1,75 i odds.

Villarreal - Athletic Bilbao H 1,55
Villarreal står med 5-3-0 på sine åtte siste seriekamper og er faktisk det største formlaget i La Liga. Totalt står laget med 32 poeng og innehar 6. plassen før helgens serierunde. Det er fire poeng opp til Sevilla på den viktige 4. plassen. 5-0-3 på hjemmebane, og tapene har kommet mot topplagene Barcelona, Real Madrid og Valencia. Villarreal pleier altså å gjøre jobben i kamper hvor de er favoritter, og mannskapssituasjonen er bra med tanke på at det kun er suspenderte Manu Trigueros som vil savnes lørdag kveld.

Athletic Bilbao har gjort en meget skuffende sesong hittil. Svake i gruppespillet i Champions League og kun 19 poeng i ligaen hittil. Sist helg presterte laget å tape 1-2 hjemme for Elche. 1-1-4 på de siste seks seriekampene og borte er tallene 2-2-5. Iker Muniain (karantene) er den eneste som savnes fra en normal startoppstilling.

1,55 på hjemmeseier er som det må være og sammen med seier til Real Sociedad får vi dermed en dobbelodds på 2,71.