*Nettavisen* Sportspill.

Steve Bruce vender opp ned på Hull

Foto: Chris Ison / Pa Photos

Hull-manageren gjør trolig store endringer på laget mot Middlesbrough. Det skal vi tjene penger på.

02.07.14 09:11

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:- Solskjær taper i debuten
V75:Tredjevalg banker i millionjakt
V65:Alle øyne rettes mot Danmark

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Etter to dager i Nettavisen viser regnskapene hans for både oddstipsene og langskuddene overskudd.

Her kan du lese mer om Steven.

Vi står overfor et innholdsrikt langoddsprogram, der FA-cupen har fått stor plass. Vi kan blant annet også spille på årets første La Liga-runde, diverse vintersport og semifinaler i junior-VM i ishockey.

Dagens singel
Cheltenham - Chesterfield H 2,55
League Two.
Cheltenham fikk brutt sin fine rekke med ubeseiret kamper sist, da man uventet tapte hjemme for Mansfield. Cheltenham førte kampen, men klarte ikke å komme opp på normalt nivå og fikk problemer med å bryte ned et defensivt bortelag.

I dag blir det et annet matchbilde, og man kommer til å få mer rom. Ingen nye skader, og rutinerte Steve Elliott er tilbake.

Chesterfield ligger som ventet i teten av tabellen. Står overfor en tøff oppgave i dag og er svekket defensivt. Både Sam Hird hg Ian Evatt er avstengt, og da må det gjøres to endringer i backrekka.

Verdien ligger hos Cheltenham, og H-oddsen på 2,55 er godkjent.

Cheltenham - Chesterfield 2,55 - 3,00 - 2,35
Klikk her for å levere singelen

Dagens dobbel
Middlesbrough – Hull 1–0 H 1,39
FA-cupen.
Jeg liker Middlesbrough under Aitor Karanka. Han har gitt troppen selvtillit, og nå spiller man en noe mer offensiv fotball. Fyller på med flere folk i angrep. Ligger nå ganske bekvemt til på tabellen, og man har råd til å satse på FA-cupen.

Hull gjør det bra i Premier League med små midler. Alt fokus ligger imidlertid på å sikre ny kontrakt, og manager Steve Bruce kommer trolig til å hvile flere nøkkelspillere. Det kan bli gjort rotasjoner i hele seks til ti posisjoner sammenliknet med forrige ligakamp.

Jeg velger å gå for et mer interessant Middlesbrough.

Barnsley - Coventry o/u 2,5 mål H 1,60
FA-cupen.
Barnsley har det tøft i Championship. Om ikke drastiske grep blir gjort, spiller man nok i League One til høsten. Jeg tror imidlertid at FA-cupen kan være litt befriende – det står ingen livsviktige poeng på spill. Ingen nye skader i laget, og det er håp om at dyktige Brek Shea blir berettiget for spill.

Coventry har høy kapasitet og har kvaliteter offensivt. Beseiret Rotherham 3-1 borte forrige ligamatch. Callum Wilson og Conor Thomas må stå over.

Jeg blir ikke forundret om resultatet blir 2-1 til ett av lagene. Og mål blir det ...

Middlesbrough – Hull 1–0 1,39 - 4,00 - 4,85
Barnsley - Coventry o/u 2,5 mål 1,60/1,93
Samlet odds: 2,22
Klikk her for å levere dobbelen

Dagens langskudd
Bristol – Watford H til pause 4,05
FA-cupen.
Bristol har prestert under pari i store deler av sesongen, men formen er oppadgående. Har to strake seiere i ryggen, ved begge anledninger ledet man allerede til pause. Gikk ut i et voldsomt tempo mot Stevenage sist (vant 4-1).

Watford har en tendens til å starte litt tregt. Og er de ikke på tærne i dag, kan de fort ble straffet. Laget er ikke like bra som i fjor, og overvurderes litt av oddssetterne. Sliter med en del skader og trenger å få roterte på laget. Det er det imidlertid få muligheter til ettersom ti mann er ute.

Over fire ganger pengene på at Bristol leder til pause kan være verdt en mindre innsats.
Klikk her for å levere spillet (objektet må kombineres)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag