Reims ble slått ut av FA-cupen i torsdagens bortekamp mot Rennes.
Reims ble slått ut av FA-cupen i torsdagens bortekamp mot Rennes. Foto: Jean-sebastien Evrard (Afp)

Stiller sterkt redusert i dag

Reims har usedvanlig mange fravær og kan få trøbbel med bunnlaget Lens.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips: 
Gyllen mulighet for Arsenal
Oddstips 1:  
Ny storskalp for Valencia
Oddstips 2:
   Nå løsner det for Villa
V75 Solvalla:
  Ny millionjakt i dag
V4 Täby:
   Flott galoppomgang

Det flyter bra for Sportspills tips om dagen. Lørdag spilte travekspert Kurt Leirvåg inn ca 1,2 millioner kroner på V75-tipsene til Leangen, mens det er blitt solid pluss på oddstipsene tre dager på rad.

Søndag er det blant annet FA-cup, Serie A, La Liga, Ligue 1, Get-ligaen og masse vintersport på oddsmenyen.

     

Dagens langskudd

     
         Reims - Lends          B    
 


Reims var i aksjon så sent som torsdag, da det ble tap på straffekonk i den franske FA-cupen borte mot Rennes. Har tapt årets to første seriekamper, blant annet 1-4 mot tabelljumbo Caen, og har falt ned til 11. plass.

Laget har for tiden en redusert tropp grunnet Afrikamesterskapet. Toppscorer Benjamin Moukandjo (seks mål), forsvareren Aissa Mandi (tre mål) og midtbanespillerne Odair Fortes (to mål) og Prince Oniangue er alle uaktuelle.

Situasjonen er ikke bedre av at skadelisten er lang: Mads Albæk, Sasha Bastien, Diego Rigonato (tre mål), Yann Benedick, Grejohn Kyei og Valentin Roberge må stå over i dag.

Ingen god start på året for Lens heller, som har tapt for serieleder Lyon to ganger (cup og serie) og formsterke Guingamp (serie) så langt i 2015. Ligger nest sist med 19 poeng.

Den faste forsvareren Ludovic Baal er fortsatt ute for bortelaget. Det samme er angriperen Deme N'Diaye, midtbanespilleren Alharbi El Jadeyaoui og forsvareren Loïck Landre.

Reims stiller sterkt svekket, spesielt offensivt, til dagens kamp. Det var også alarmerende med 1-4-tapet for elendige Caen forrige serierunde. Enkelte spillere kan også ha torsdagens cupkamp i beina, og vi blir overrasket dersom Lens skulle benytte sjansen til å knipe viktige poeng i dag.

B til 3,00 i odds kan prøves som et langskudd med moderat innsats.