*Nettavisen* Sportspill.

Stjernespekkede Betis fortsetter formen

HJEMME IGJEN. Joaquin er tilbake der han gjorde det som best. Foto: Jose Jordan (Afp)

Real Betis er tilbake i det ypperste selskap med spillere av høy klasse.

24.09.15 12:25

Drømmeflyten fortsetter for Nettavisens oddstips. Selv om Mjällby, Tottenham og Athletic Bilbao alle feilet på onsdag, satt dobbelen til 4,26 i odds og langskuddet på Celta Vigo til 6,00 i odds som et skudd og sørget for massiv profitt nok en gang!

Det er femte dag på rad vi kan glede oss over store gevinster på langoddsen.

Sportspills øvrige torsdagstips:
Dagens oddstips 2:
Thoresens retur sikrer seier
Dagens langskudd:
Henke får svi mot formlaget

V64 Jägersro Galopp: Millionjackpot med V64-galopp

VikingLotto: Kvinne (25) vant 7 millioner
TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

De store ligaene lader opp til helgen på torsdagens langoddsprogram, men det er en rekke spennende objekter fra Europa rundt. I tillegg stiller svensk hockey med toppet lag.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Empoli + Real Betis, samlet odds 4,30.

Empoli - Atalanta, H 2,05.
Det var mange som ventet av Empoli skulle gå ad dundas denne sesongen, etter manager- og spillerflukt i sommer. Men de har åpnet sesongen solid rent spillemessig, og nå er også resultatene begynt å gå det sjarmerende lagets vei.

Stor del av æren for det tilfaller Riccardo Saponara. Hvordan Milan lar han gå nesten gratis er vanskelig å forstå, spesielt når man ser på Saponaras spill de siste ni månedene. Han er mer enn moden nok for en toppklubb og leverer på skyhøyt nivå i Empoli.

Så også mot Udinese i helgen, da de vant 1-2 borte. Riktignok fikk de litt hjelp av en billig utvisning på stillingen 1-0 til Udinese, men de skal har skryt for å snu kampen.

Ingen store skadeproblemer for hjemmelaget, som har et godt lag på papiret. Mchedlidze er eneste fravær.

Atalanta er et av de mest italienske lagene i Serie A, og stoler på bunnsolid forsvar for å kapre poeng. De fører til mye uavgjort og de to siste har endt med poengdeling for gjestene. De har hatt et greit kampprogram så langt, med et par tøffe kamper. Fem poeng fra de må være godkjent.

Bergamo-laget er solide på papiret, og har enkelte spillere som kan gjøre det magiske. Men de får lite frihet av manager Edy Reja, men kanskje noe mer mot et potensielt bunnlag som Empoli. Estigarribia er eneste fravær for gjestene.

Atalanta er normalt best hjemme, og hadde 3-9-7 borte forrige sesong. Mye U her, ja.

Empoli har imponert stort mot svært sterk motstand i sesonginnledningen og har mye X-factor i laget. Sjarm alene er neppe nok til tre poeng, men vi tror de vil håndtere Atalanta helt greit. H til 2,05 er ikke kjempeodds på dette objektet, men det får gå.

Real Betis - Deportivo la Coruna, H 2,10
De grønn-hvite fra Andalucia er tilbake i det gjeveste selskap og håper å gjenskape noe av magien fra tidlig 2000-tall. Lesere med god hukommelse vil huske at Joaquin herjet for et Real Betis som for ti år tilbake spilte Champions League mot Chelsea.

Uansett: Betis skal ikke beskyldes for å ha ligget på latsiden denne sommeren. De har forsterket troppen med spillere som nettopp Joaquin og Juan Vargas fra Fiorentina, Ricky van Wolfswinkel og Rafael van der Vaart er de mest profilerte signeringene. Sistnevnte får trolig sin debut i dagens kamp.

Betis har møtt svært tøff motstand i Valencia, Real Sociedad, Real Madrid og Villarreal i sesonginnledningen, og kommet sterkt fra det med fem poeng. Bare mot Real Madrid ble de utspilt. To mål har de scoret så langt, begge signert eks-Deportivo-spiller Ruben Castro.

Dani Ceballos pådro seg to gule kort i 0-0-kampen mot Valencia i helgen, og er suspendert i dag.

Deportivo har også fem poeng, men fra svært mye enklere motstand. Gijon, Vallecano, Valencia og Real Sociedad har stått på motstatt banehalvdel så langt. Selv om Deportivo åpnet solid, tapte de 2-3 hjemme for Gijon i helgen. Det til tross for at de har Celso Borges på laget.

Manuel Pablo og Cani er tilbake fra skadefravær, men starter neppe i dag.

Betis har et uhyre spennende lag på gang, og vil føle at de har gode muligheter til å vinne denne hjemmekampen. 2,10 på hjemmeseier er fullt spiselig og gjør dobbelen veldig leken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.