*Nettavisen* Sportspill.

Stoke holder koken

Peter Crouch og Erik Pieters jubler etter scoring i en bortekamp mot Crystal Palace. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Stoke leverer varene år etter år i Premier League. Lørdag tror vi laget tar tre poeng i hjemmemøtet mot Hull.

28.02.15 07:53

Sportspills meny lørdag:
VM 30 km: Therese kan bli VM-dronninga
VM hopp lagkonkurranse: Norge jakter gullet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Oddsdobbel 2: En gammel storhet jakter opprykk
Tippetips: United må slå tilbake
V75 Bjerke lørdag: Nettavisen jaktet ny supergevinst
V5 Bjerke: Silje den klare V5-bankeren

Lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter og det spilles klubbfotball over hele Europa. I tillegg er det 30 km fellesstart for kvinner i ski-Vm og et meget spennende hopp-VM for lag. I begge disse øvelsene stiller Norge med klare gullambisjoner.

HTML EMBED

Stoke - Hull H 1,85
Stoke skapte mest i en lite velspilt bortekamp mot Villa forrige helg, og det var ikke ufortjent at laget stakk av med alle tre poengene på overtid. En fin opptur etter 1-4 for Blackburn og Manchester City i de to siste kampene. Ligger på 10. plass med 36 poeng. Ustabile 5-2-5 på hjemmebane. Geoff Cameron returnerer etter karantene. Ryan Shawcross og Bojan er fremdeles uaktuelle.
Hull spilte med 11 mot 10 mann i 58 minutter hjemme mot QPR, men måtte likevel slite voldsomt for alle tre poengene mot en hardtarbeidende motstander. Først få minutter før slutt klarte Dame N’Doye å sette inn 2-1.Dette var Hulls tiende poeng på de tre siste kampene, og laget har klatret opp til 15. plass. Det skiller fire poeng ned til Burnley og Aston Villa. 2-5-6 er alt annet enn imponerende bortetall. Ingen nye fravær for Hull utenom fire langtidsskadde spillere.

Det skal være fordel Stoke dette og 1,85 er hjemmeodds til å leve med. Vi kombinerer med en kamp fra engelsk Championship.

Bournemouth - Blackburn H 1,60
Bournemouth har vært en av de positive overraskelsene denne sesongen og har ligger stabilt i toppen av Championship stort sett hele sesongen. Laget har imidlertid ikke spilt opp mot sitt beste etter nyttår, og vi varslet for at det kunne komme et tap mot Nottingham Forest onsdag denne uken. Har fått dårlig betalt på slutten tross brukbare spillemessige prestajoner og står med solide 8-5-3 på eget gress. Det er fortsatt kun fire poeng opp til Middlesbrough på andreplass. Harry Arter er tilbake etter to kampers karantene.

Blackburn leverte en godkjent kamp hjemme mot Norwich, men måtte til slutt se seg slått av en av gullkandidatene i ligaen. Spilte uavgjort i de to kampene før tirsdagens tap, og playoff virker nå helt utenkelig. Er svake borte og har ikke bedre enn 3-6-7 på reise. Joshua King er igjen havnet på skadelisten for Blackburn. Utover ham er det kun Jason Lowe som er på skadelisten.

Tross litt sviktende form, så har vi god tro på at Bournemouth vinner lørdagens hjemmekamp og Blackburn er svake på bortebane. 1,60 er ikke allverden, men får duge i denne dobbelen som totalt betaler 2,96 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag