*Nettavisen* Sportspill.

Store penger på dagens oddstips

Firling til over 16 ganger innsatsen

13.01.07 11:18

Dagens program er spekket med interessante og spillbare kamper, og de beste spillene er etter vår mening fra Championship i England.

Sjekk resten av dagens tips og kamper her

All relevant statistikk finner du her

Premier League neste for Derby?
Derby er en av sesongens store positive overraskelser i Championship, og blir med tre solide forsterkninger på plass å regne med i opprykkstriden utover sesongen. 7-3-3 på hjemmebane. 10 seirer på de 13 siste, og Boertien eneste på skadelisten.

Wednesday har også prestert langt over forventningene. Det heller umeritterte mannskapet, som har kjempet i bunnen de siste sesongene, har etter en god periode fått kontakt med lagene på play-off. Tapte overraskende hjemme for Hull sist i serien, men var gode da Manchester City ble holdt til 1-1 i cupen. Sterke 6-3-4 på fremmed gress. Ingen skadeproblemer å nevne.

Derby vant 2-1 i det omvendte møtet. Begge lagene har vist flott form siden den gang, Derby vinner normalt dette på hjemmebane. 1,70 er greit betalt.

Poengdeling i Midlands-derby
Stoke med enkel seier mot Leeds i forrige ligakamp, ligger med det på plassen bak play-off. Har mistet viktige Hendrie, som har returnert til Villa etter lån. 8-3-2 hjemme, kun syv innslupne mål her på Britannia. Broomes og Delap er ute med skader.

Wolves ligger to plasser og ett poeng bak på tabellen. Tapte sist bortekamp for hjemmesterke Colchester, men tok 10 poeng på de fire foregående borte. Skadelisten nesten like lang som den har vært hele sesongen.

Meget viktig kamp mellom to gjerrige og ustabile lag. Uavgjort synes nærliggende, 2,90 er ok betalt for det utfallet.

Godt betalt formlag
Hull har klatret over nedrykkstreken etter seier i de to siste mot Burnley og Wednesday. Imponerte også her i FA-cupen, da Middlesbrough ble holdt til 1-1. 4-2-7 hjemme. Har solgt gode Fagan til Derby, men har Delaney, Marney og Barmby tilgjengelige igjen.

QPR ligger på plassen over hjemmelaget med tre poeng mer. Har slitt veldig utover sesongen, men vunnet de to siste hjemmekampene. 3-3-7 på bortebane, men tap i de fire siste. Rowlands, Ainsworth, Shimmin og Nygaard er ute med skader.

Hull har hjemmebane, og virker dessuten mer på hugget enn gjestene. 1,95 duger på hjemmeseier.

Legger på til tolv strake på hjemmebane
Colchester står med utrolige 11 seirer på rad hjemme, og holder seg dermed på play-off tross dårlig poengfangst borte. Spissparet Cureton og Iwelumo scorer på bestilling, til denne kampen er også kaptein Duguid tilbake. Dermed er troppen skadefri.

Leicester har gått på to tap på rad etter en fin periode, men klarte 2-2 mot Fulham i cupen sist. Spissen Cadamarteri kom på scoringslisten i sitt come-back etter å ha sonet en halvt års lang dopingdom. Johnson og Kenton er fortsatt ute, men styrkes av at spissen Hammond er klar igjen.

En gang må vertenes utrolige hjemmestatistikk ryke, men 1,70 er mer enn godt nok på at det ikke skjer i dag.

Sjekk resten av dagens tips og kamper her

Her finner du dagens travtips

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.