Leangen 16.2.09
Leangen 16.2.09 Foto: hesteguiden.com

Store penger på gang?

Spillerne blir virkelig satt på prøve når Leangen innbyr til dobbel V5-omgang denne mandagen, med svært høy vanskelighetsgrad på løpene.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Vi vil trolig få rikelig betalt dersom vi klarer å prikke fem rette, og vi falt til slutt ned på 6 Cassius Hall i den fjerde avdelingen som vår banker for dagen. Angus Hall-sønnen har gått strålende løp i hele år, og i kveld tror vi tetkampen er avgjort på to steg, fra et helt perfekt spor. I så fall tror vi ikke det blir noen voldsom tøff åpning på løpet, og sjansene for at 5-åringen så skal kunne holde unna helt hjem anser vi da som svært gode. Innsatsen til femte på fine 15.5 i tøft lag i den siste starten var det lite å utsette på, og nå har Blekkan-traveren fått ladet opp batteriene litt frem til dagens oppgave.

To hester gjør opp?
Ja, vi går tynt i V5-2, og satser på at vinneren er å finne blant duoen 1 Vinge Blessen og 11 Prins Juventus. Førstnevnte holder uforandret fin form, og den svært startkjappe Alm Silver-sønnen leder dette løpet i det aller lengste, muligens helt inn. Sistnevnte fikk det for tøft mot Jærvsøfaks & Co i den siste starten, men løp i kroppen har normalt gjort godt. En finere oppgave enn dagens får ikke Viljesterk-sønnen, og at årets første triumf kan bli bokført her er slett ikke utenkelig.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre vriene
Vinnerne er slett ikke lette å plukke i de tre øvrige avdelingene, men når vi har brukt to rekker på to løp får vi naturlig nok råd til å gardere godt her. I den innledende avdelingen, i et løp for varmblodshester i relativt lavt grunnlag, syntes vi de aller fleste av deltakerne leverer variable resultater hele veien, og favoritten 6 Be My Banker står litt langt ute bak startbilens vinger. Klart mest spennende på kryssene som en foreløpig 15-prosenter i spillet er 1 Red Bambino, og Brief Encounter-sønnen som slett ikke er så verst i en feilfri utgave bør her vurderes tidlig.

Fryktelig ruglete også i V5-3, og favoritten 4 Aaby Odin er slett ikke til å stole på. Vi tror ikke en oppjaget sprint er ideelle forutsetninger for den usikre Moe Odin-sønnen, og selv om innsatsen til sølv på fine 32.1 med innlagt galopp i den siste starten var av den oppløftende sorten, værer vi favorittfall. Lite spilt er hyggelige sprintere som 5 Vognill og 6 Mørdvedt Siri med sine snaue 10 %, og begge bør vurderes tidlig.

Jevnt blant flere også i finalen, men vi har klart mest tro på 5 Sno Long Boys. Angus Hall-sønnen gikk klart godkjent til fjerde på fine 15.6 etter litt pause i den siste starten, og normalt er det en langt rappere utgave vi får se til dagens dyst. Sporet er også ved denne anledningen klart bedre, og vi er ikke fremmed for at 4-åringen leder et slikt løp rundt om.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Leangen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 90, 360, 648 og 1296 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus