*Nettavisen* Sportspill.

Store skadeproblemer for Rangers

Kaptein Ryan McDonagh er en av fire faste Rangers-backer som er uaktuelle til nattens hjemmematch mot St. Louis. Foto: Graham Hughes (Ap / NTB scanpix)

Har fire backer ute til nattens match i NHL.

03.11.14 14:53

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens langskudd
: Spill til 5,55 i odds!
Oddstips:
- Ny nedtur for Sunderland
V65 Drammen: Fortjener ikke prosentene
V64 Mantorp:
Per er på gang

Det ble en brukbar uke for undertegnedes oddstips, med treff på seks av tolv ordinære anbefalinger og et overskudd på 22 prosent. Så langt i 2014 har 252 ordinære tips gitt en tilbakebetalingsprosent på 104,52 (alle spill satt hos Norsk Tipping med 100 kroner i innsats).

Mandag er det nye vinnermuligheter, og vi kan blant annet spille på Premier League, Serie A, La Liga og Superligaen på langoddsprogrammet.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

New York Rangers – St. Louis B


HTML EMBED


New York Rangers spilte som kjent Stanley cup-finale i vår, men er ikke tippet helt i teten denne sesongen. Har åpnet nokså beskjedent med 11 poeng på 10 matcher etter 0-1-tapet på straffer hjemme mot Winnipeg natt til søndag.

Til kveldens match mot St. Louis har Rangers store problemer på backplassene. Lagets kaptein og beste back, Ryan McDonagh, er ute i tre-fire uker etter å ha skadet skulderen sist. I tillegg pådro kollega Kevin Klein seg en smell i foten som gjør ham uaktuell i natt.

Stjernebacken Dan Boyle røk allerede i sesongåpningen, og er ennå ikke tilbake. John Moore er suspendert i fem kamper og har fire igjen å sone.

Dermed er det bare Dan Girardi og Marc Staal igjen av gruppen på seks backer som spilte da sesongen startet med kamp mot nattens motstander 9. oktober.

Fraværsproblemene har ført til at Dylan McIlrath og Conor Allen er blitt hentet fra AHL, mens Mike Kostka og Matt Hunwick tar de to andre plassene.

Keeper Henrik Lundqvist blir trolig hvilt i natt grunnet det tøffe kampprogrammet, noe som innebærer at Cam Talbot får sjansen for andre gang denne sesongen.

St. Louis er et av formlagene i NHL og har vunnet fire strake matcher (to etter ordinær tid). Vladimir Tarasenko er den store helten om dagen, med fem mål på de tre siste matchene.

David Backes er tilgjengelig til tross for at han nylig pådro seg hjernerystelse.

Selv om Rangers vant sesongens første møte 3-2, har St. Louis hatt et meget godt tak på nattens motstander de siste sesongene. Laget vant de fire siste innbyrdes før sesongpremieren, og de tre siste kampene i Madison Square Garden har endt med Blues-seier.

Rangers har såpass store fraværsproblemer for tiden at 2,45 i odds på seier til formsterke St. Louis fremstår som et meget spennende singelspill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag