*Nettavisen* Sportspill.

Store skadeproblemer for Uniteds motstander

Manchester United møter et svekket Club Brugge på Old Trafford i Champions League-playoffen i kveld. Foto: Oli Scarff (Afp)

Club Brugge må klare seg uten flere sentrale spillere i kveldens CL-kamp.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Dagens single:
Lazio er gode nok for CL
Dagens dobbel 1:
Ipswich mener alvor
V4 Visby:
Gamlingen blåser alle
V5A Drammen:
Store lunsjpenger i luften

tirsdagens langoddsprogram kan vi blant annet spille på kamper fra Champions League, Championship, League One og League Two.

Manchester United - Clubb Brugge, begge lag scorer - nei - 1,50
Selv om Manchester United står med full pott etter to runder i Premier League, har laget på ingen måte fremstått som en gullkandidat. Wayne Rooney har knapt vært i svakere form i sin United-karriere, og det har heller ikke sprudlet av de andre offensive spillerne.

Keeper Sergio Romero og forsvaret har imidlertid hold høy klasse, og det er hovedårsaken til at det er blitt 1-0-seiere over Aston Villa og Tottenham.

Til kveldens playoffkamp i Champions League må manager Louis van Gaal bestemme seg for om han skal fortsette med Romero i mål, eller om han skal skifte tilbake til Real Madrid-aktuelle David de Gea.

Phil Jones er ute med skade, og det er usikkerhet rundt forsvarskollega Jonny Evans. Ellers ser det meget bra ut skademessig. Marouane Fellainis karantene gjelder ikke i Europa, og det er ikke umulig at belgieren sesongdebuterer i kveld.

Club Brugge tapte bortekampen mot Panathinaikos 1-2 i forrige kvalikrunde, men sikret avansmenet med en imponerende 3-0-seier i hjemmekampen.

I serien er det blitt litt skuffende 2-1-1 på fire kamper for den regjerende seriemesteren. Klubben har ikke kvalifisert seg for Champions League på ti år, men kom til kvartfinalen i Europa League forrige sesong.

Skadesituasjonen er prekær før kveldens kamp. Hele åtte spillere er uaktuelle, deriblant midtbanespilleren Jose Izquierdo (toppscorer med 13 seriemål forrige sesong) Lior Refaelov (midtbane, 10 mål i fjor), spissen Felipe Gedoz og forsvareren Stefano Denswil. I tillegg er forsvarsspilleren Oscar Duarte (4 mål i fjor) usikker.

Selv om United ikke har imponert så langt i år, tviler vi sterkt på at et skadeplaget Brugge klarer å få med seg noe fra Old Trafford. Til det er engelskmennene for rutinerte og erfarne i CL-sammenheng.

1,22 i odds på hjemmeseier er imidlertid ikke noe å samle på, og vi anbefaler heller objektet "begge lag scorer mål - nei" til 1,50 ganger pengene. United har som sagt spilt meget bra defensivt så langt, og det er viktig for van Gaal å unngå at belgierne får med seg bortemål før hjemmekampen. Uten Izquierdo og Refaelov skal det bli tøft for Brugge å få ballen i nettet.

Swindon - Port Vale H 1,70
Swindon spilte playoff om opprykk til Championship forrige sesong, men måtte se seg slått av Preston i finalen. Laget er tippet som en opprykkskandidat også i år og har fått en fin start på sesongen i League One.

Først ble det 4-1 hjemme mot Bradford, mens bortekampen mot Bury sist endte 2-2. Poengdelingen ble sikret gjennom en sterk sluttspurt.

Nathan Byrne er høyaktuell for Burnely, og det er noe usikkert om forsvarsspilleren starter i dag. Angriperen Jonathan Obika måtte ut med en skade sist og risikerer å miste kampen.

Port Vale var nær nedrykk forrige sesong og har startet året med uavgjort Crewe og Gillingham. Fikk en stor opptur med seier over Burnley i ligacupen.

Midtbanespilleren Ebo Andoh sliter med en strekkskade og regnes som usikker. Den faste midtbanespilleren Michael O'Connor og førstekeeper Chris Neal er ute med skader.

Swindon har vunnet de siste sju seriekampene mot Port Vale, og dette er en motstander laget må slå på hjemmebane for å henge med i opprykkskampen.

Samlet odds for dobbelen: 2,55.

United - Brugge vises på Viasat 4 kl. 20.45. Samme starttidspunkt for Swindon - Port Vale.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag