Storfavoritt til brukbar odds

Kopervik går fra seier til seier i sin avdeling, og får selskap av Häcken på kveldens spillforslag.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Fortsetter seiersmarsjen
3. divisjon avdeling Rogaland 2. Varhaug tredje sist på tabellen etter en imponerende snuoperasjon. Elendige før ferien, men med 3-2-1 på de seks siste bærer det mot ny kontrakt. Alle tre seirene har kommet mot de andre bunnlagene.

Kopervik vinner som ventet avdelingen i suveren stil, hele 12 poeng ned til andreplassen med seks runder igjen. Formen må uansett holdes på topp med tanke på to knallharde kamper mot en annen avdelingsvinner om retten til spill i 2. divisjon. Sesongens to eneste poengtap kom like før og like etter ferien mot solid motstand.

Veldig klar B, Kopervik har bevist at de er et hakk for gode for dette nivået. 1,40 tåler sammenlikning, og blir ett av dagens holdepunkt.

Skjebnekamp for begge lag
Superettan. Tabellnaboer midt på treet, denne kampen må trolig vinnes for å holde følge med lagene på opprykk. Sirius var en stund sesongens store overraskelse, men med 3-2-6 på de 11 siste har laget falt fra andreplass til 8. plass. De tre seirene har alle kommet mot bunnlagene. Har fortsatt pene 7-1-2 å vise til hjemme, vel og merke etter fem strake innledningsvis. Tre spillere sliter med skader.

Häcken er klare for tredje kvalifiseringsrunde til UEFA-cupen. Rykket ned fra Allsvenskan i fjor. Sleit veldig tidlig på sommeren, men virker på gang igjen nå med 5-0-2 på de syv siste. Slo tabellener Norrköping forrige runde. Svekket offensivt med Henriksson skadet og Risholt solgt, har likevel god dekning etter kjøpet av De Oliveira.

Helt avgjørende med seier for begge lag, den siste opprykksplassen er henholdsvis syv og åtte poeng unna. Gjestene viser klart best form, og er flere hakk bedre på papiret. Grei B, 2,30 kan brukes.