*Nettavisen* Sportspill.

Storhamar gir Oilers kamp til døra

Storhamar har ikke gitt opp håpet om NM-gull, men da må det bli seier i den sjette matchen i best av sju-spillet. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Vi setter oddspengene på hjemmeseier i kveldens NM-finalekamp.

16.04.15 12:43

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel:
Sevilla stormer videre
Oddstips: Tøff oppgave for Fiorentina
V5 Øvrevoll: Galoppen endelig tilbake
V65 Klosterskogen: Jackpot med Hamre
V5 Bjerke: Bankerfri lunsj

Etter en helsvart tirsdag for oddstipsene, ble det full fest i butikken i går. Begge spillforslagene (Porto-seier over Bayern München til 4,25 i odds og Watford-seier borte mot Forest til 2,10 i odds) satt som et skudd.

Torsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Europa League, dansk cup og sluttspillfinalene i Get-ligaen og SHL.

NM-thrilleren fortsetter med sjette finalekamp i et utsolgt OL-Amfi i kveld. Stavanger har 3-2 i matcher etter sudden death-seieren tirsdag og drar hjem «bøtta» dersom det skulle bli en ny triumf i kveld.

Det har vært tette og ampre kamper så langt, og etter at Oilers avgjorde med 3-2 tirsdag, brøt det ut slåsskamp på isen i DnB Arena. Temperaturen blir garantert høy også i kveld.

Selv om kampen er utsolgt kommer det til å være en stor overvekt av Dragons-fans på tribunene. Oilers hadde opprinnelig chartret et fly for supporterne, men interessen for å betale 3700 kroner for transport og billett var ikke stor nok til at planen lot seg gjennomføre.

Hjemmelagets kaptein Mads Hansen, Martin Gran og Andreas Øksnes har slitt med skader den siste tiden. Vi var i kontakt med Storhamar i morgen, og tilbakemeldingen er at det vil bli tatt en avgjørelse på spillerne etter en isøkt i formiddag.

Oilers-kaptein Snorre Hallem er tilbake fra en alvorlig kneskade på rekordtid og vurderes ifølge Stavanger Aftenblad for spill i kveld eller til en eventuell sjuende match. Martin Blakseth Huse, som var ute med hjernerystelse sist, regnes som usikker.

Det er ikke lett å tippe utfallet i denne kampen, og Norsk Tipping har også satt oddsen helt jevnt: 2,25 – 4,10 – 2,25. Magefølelsen sier imidlertid Storhamar.

Dette er siste hjemmekamp i en fantastisk sesong for Storhamar. I tillegg er det siste kamp Pål Johnsen spiller i OL-Amfiet, og medspillerne hans kommer til å blø for drakta for at den 38 år gamle veteranen og hjemmefansen skal få en knallavslutning. Oilers trenger ikke å vinne denne kampen for å bli NM-mestere; det tror vi laget heller gjør i en siste og økonomisk lukrativ hjemmematch i Stavanger.

H spilles til 2,25 i odds.


Kampstart: 19.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.