*Nettavisen* Sportspill.

Storhamar gjør Get-ligaen spennende

Christian Larrivée har vært en nøkkelspiller for Storhamar  de siste årene og står med 47 poeng så langt denne sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Jager sin tiende seier på rad i kveldens toppkamp mot Oilers.

15.01.15 12:40

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 1:
Knalltøft program for Luleå
Dagens dobbel:
Real på hevntokt
Skiskyting:
Russland banker Norge
V4 Örebro:
Kontio byr på en lurin
V5 Bjerke: Bankerfri lunsj
V65 Bergen:
Herlige objekter til kvelds

Vi er inne i en flott uke for oddstipsene, med treff på samtlige spillforslag både mandag (to anbefalinger) og onsdag (fire anbefalinger).

Torsdag har vi funnet flere spennede objekter på oddsmenyen, og vi starter med et spill fra SHL i Sverige.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Storhamar - Stavanger H
HTML EMBED

Oilers har tronet alene på toppen av Get-ligaen i hele vinter og har sett ut som en sikker serievinner.

Storhamars utrolige form har imidlertid gjort serieinnspurten mer spennende enn noen kunne ha forestilt seg for bare noen uker siden. For mens Storhamar har vunnet ni matcher på rad (åtte etter ordinær tid), har Oilers tapt sine tre siste bortekamper.

Før kveldens match i Amfiet skiller det bare fem poeng mellom de to lagene, et forsprang som vil skrumpe til to poeng dersom Storhamar skulle vinne etter ordinær tid.

Det er ikke bare de ti seirene på rad som har vært imponerende med Storhamar i vinter. Aleksander Smirnovs mannskap har spilt slott hockey og vunnet mange av matchene med utklassingssifre.

Oilers-spillerne har ikke vært godt nok skjerpet i det siste og har tapt henholdsvis 2-4, 0-5 og 1-2 i de tre siste bortekampene mot Stjernen, Frisk og Lørenskog. Oilers er bare det fjerde beste bortelaget i ligaen og spiller på fremmed i åtte av de siste tretten kampene.

Mot Stjernen sist vant Stavanger skuddstatistikken 53-20, men det betydde lite ettersom laget bare klarte å score to ganger og Ruben Smith hadde en laber dag i buret.

Trener Petter Thoresen har varslet en rekke endringer på laget til kveldens kamp, men Smith får fornyet tillit. Petter Røste Fossen og kaptein Snorre Hallem er ute med skader.

Hos hjemmelaget er Adrian Saxrud Danielsen og Pål Johnsen tilgjengelige igjen, og Andreas Øksnes og Martin Graner eneste fravær.

Oilers banket Dragons hele 9-1 i Stavanger i september, men det var et ungt og skadeplaget Storhamar-lag som var i aksjon den gangen. Laget er blitt klart forsterket de siste månedene og vant det siste innbyrdes oppgjøret 2-1.

De er så mye kvalitet i Oilers at laget ikke kan undervurderes i kveld. Samtidig kommer det til å bli knalltøft å spille i Amfiet foran om lag 6000 elleville hjemmesupportere.

Vi setter pengene på Storhamar og spiller H til 2,25 i odds.

Husk spillstopp kl. 17.55 for denne kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag