*Nettavisen* Sportspill.

Storseier på hjemmebane?

Foto: (EPA/Scanpix)

Ghana skal ikke ha noen problemer med Namibia, og får selskap av Stavanger mot TIK på dagens andre spillforslag.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Ny jumbonedtur
TIK er soleklar jumbo, og kan nok en gang begynne å konsentrere seg om nedrykkskvalifisering. De står nå med fire strake tap, og kun en seier på de ti siste kampene. Sist ble det 5-12 tap borte mot sterke Frisk Asker. Stavanger tapte sist 1-5 borte mot serieleder Sparta, men knuste Furuset med hele 9-1 hjemme gangen før. De har ikke gjort det spesielt skarpt på fremmed is i det siste, men mot svake TIK blir de selvsagt favoritter. TIK står med usle 1-2-13 på egen is, og tapte 1-4 mot dagens motstander i tilsvarende oppgjør i november. Vertenes beste poengplukket, Libor Pavlis, spiller ikke denne kampen, og det samme gjelder backen Michal Horak som har karantene. TIK kan overraske i enkeltkamper, men 1,85 på at de ikke gjør det i dag kjøper vi.

Store forventninger til hjemmelaget
Vertsnasjon Ghana innledet med seier over Guinea. Muntari scoret vinnermålet på tampen, Udinese-stjernen Gyan sto for den første scoringen. Møter gode Marokko i siste kamp i gruppespillet, og kan sikre kvartfinale før det med seier her. Pantsil usikker etter en smell i forrige kamp. Namibia kom tidlig bakpå mot Marokko i sin første kamp. Avsluttet fjoråret med to tap, klare tap for Egypt og Senegal før mesterskapet begynte.

Veldig klar H etter det Namibia presterte i forrige kamp. Selv 1,30 med handikap kan brukes på et entusiastisk hjemmelag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag