Foto: hesteguiden.com

Stortalent leder rundt om?

Vi satser vi på at en 4-åring langt utenom det vanlige trekker det lengste strået fra spiss, og samtidig går vi litt i mot dagens største favoritt.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V65-forslag.

I en meget spennende rebus serverer vi våre lesere en frekk banker i form av 6 Reve De Va Bene, og vi tror Credit Winner-sønnen som er i rivende utvikling skal ha en topp vinnersjanse. I den siste starten ble det fryktelig feil med en dårlig rygg i tredjespor nedover den siste langsiden, men vi hadde ned mot 11.0 siste 300 via sporene. Vi tror 4-åringen fyker til tet, og Holm-traveren som leverte et flott rutineløp på 16.8 full vei på Biri 14. april uten å være kjørt i bunn er trolig klar for å kunne gå en tid ned mot 16.0 Løp i kroppen har garantert gjort godt, og som et foreløpig andrevalg i spillet ser det meget spennende ut!

PS! 8 C.C. Seventy Five gikk i det omtalte løpet til vår banker en helt vanvittig sisterunde (var vel 50 meter bak sistehesten runden igjen, men Norvelous Hanover-sønnen virker til å være håpløst usikker (feilet helt umotivert i den første svingen). Ved gardering er dog 4-åringen til Olav Mikkelborg brennaktuell ved siden av favoritten 5 Hudson Broline, og det skal godt gjøres å hente 20 meter på de tre nevnte i et regelrett løp.

Storfavoritt i fare?
Vi finner dagens største favoritt i den fjerde avdelingen i form av 3 Tao Prins. Bokli Balder-sønnen jakter sin niende strake triumf, og med slike hester leter man som regel med lykt å lupe etter svakhetstegn. Vi mener bestemt at vi så det i den siste starten, der Gihle-traveren så vidt kontret ut relativt ordinære Edel Terna til slutt. Vi gjør således ikke som ”alle” andre, og finner god verdi i noen garderinger mot 85-proseneren i spillet! 1 Ulsrud Mikk har vist seg kraftig forbedret nå på slutten (var rett i ryggen på meget gode Vestpol Faxen i den siste starten!) , og tidligere har Lykke Gutten vist seg veldig kvikk i vei bak startbilens vinger. På de to største forslagene får vi også plass til 4 Kongsrud Terna som viser en stadig stigende formkurve, og Vital Pil-datteren nærmer seg nå en seier.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tar Tao Prins og Tor Wollebæk sin niende strake triumf i V65-4?
Tar Tao Prins og Tor Wollebæk sin niende strake triumf i V65-4?

Åpent
I hhv V65-1 og finalen ser det på forhånd svært åpent ut, og bred gardering er å anbefale. I innledningen setter tolv svært lovende 3-åringer hverandre i stevne, og vår utgang på det store systemet blir 6 Emiljan. Staro Showbiz-sønnen vant enkelt på flotte 17.5 i sin debut, og det så ut til å være en traver av rett sort. Det er alltid uvisst med autostart for første gang, men takler Holm-traveren dette på tilfredsstillende vis tror vi på en hyggelig vinnersjanse. 1 Magnetic Line (indisponert med tet hals i den siste starten) og 4 Spenda D` Hilly (vant sprettlett sist, og Halle-traveren har vist seg veldig kvikk i vei) har innledet lovende, og de skal begge regnes tidlig fra sine fine spor.

Skal det da endelig lykkes for 11 Pine Princess L. i den siste avdelingen mot svært passende motstand? Ja, vi tror sjansene for det skal være svært gode i et løp det ligger an til litt tempo på innledningsvis, og Pine Chip-datteren som hadde full fart i ”kassa” i den siste starten blir for oss en naturlig utgang på det store systemet. Favoritten 4 Vinn de Luxe holder absolutt toppform, men Zerberus-datteren er som kjent håpløst usikker bak startbilens vinger. 3 Gardens Melody er stadig meget bedre enn raden, og Alf Palema-datteren er en selvskreven gardering sammen med 2 Alva Hammering.

Revansje nå?
Det er liten tvil om at 1 Igelson var den moralske vinneren i den siste starten, og fra hvilket som helst annet spor (kan bli overflydd) hadde vi ikke gardert Ulsrud Igel-sønnen. 7-åringen gikk en helt vanvittig siste 700 etter å ha fått flere konkurrenter i fleisen ved den anledningen, og dersom kusk Odd A. Sagholen klarer å forsvare sporet med Fagerheim-traveren er det trolig ikke snakk om saken. 11 Fjelleld var brenngod til seier på sterke 25.7 etter et tøft løp utvendig i den siste starten, og Heisholt-traveren er en naturlig gardering.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Igelson og Odd A. Sagholen er en trolig vinner fra spiss i V65-5.
Igelson og Odd A. Sagholen er en trolig vinner fra spiss i V65-5.

Speeder de ned til slutt?
I V65-3 er trolig 10 Lundås Emelie snakk om den beste hesten, og dersom Rigel Jo-datteren er på skuddhold 500 igjen må trolig de øvrige konkurrentene konsentrere seg om sølvet. 10-årshoppa vant sprettlett med fem lengder på 26.5 på Romme 12. mai, men den innsatsen var i grunn intetsigende mot slett motstand. Løp i kroppen har dog normalt gjort godt, og Åslund-traveren som har gjort sine saker meget bra i tøffe omgivelser forut for den siste starten er en naturlig utgangshest.

Spennende til på strek står duoen 1 Frøyu Sara og udyret 4 Sinsen Lykke, og det er i våre øyne snakk om hovedopponentene. Førstnevnte har blitt totalt bortkjørt to av de tre siste startene, og i kveld kan Lome Elden-datteren som trolig går en lav 26-tid fra strek bli vond å fange. Sistnevnte kan ”risikere” å gå feilfritt fra andre motsatt i volta, og vi vet alle hva Jærvsøfaks-datteren er i stand til å prestere.

Ekspertforslag
Til en meget spennende V65-rebus hvor vi spiller en frekk banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 1080 og 2288 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til et eventuelt spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus